DERVİŞ EROĞLU

DERVİŞ EROĞLU

KAYSERİ´YE GELİYOR?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu,Yeni Ufuklar Derneği´nce tertiplenen konferansa konuşmacı olarak iştirak etmek üzere 6 Mayıs Cuma Günü Kayseri´ye gelecek. Öğle saatlerinde hava yolu ile ilimize gelmesi beklenen Eroğlu´nun konferans öncesi ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirmesi de bekleniyor?
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet´inde 17 yıl Başbakanlık görevi yaptıktan sonra 2010 yılında 3. Cumhurbaşkanı olarak görev yapan Derviş Eroğlu, ?Doğu Akdeniz´de Türk Varlığı ve Kıbrıs´ konulu konferansa konuşmacı olarak iştirak etmek üzere 6 Mayıs Cuma günü ilimize gelecek. Yeni Ufuklar Derneği´nin daveti üzerine ilimize gelecek olan KKTC 3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Valilik başta olmak üzere bir dizi ziyarette bulunması bekleniyor.
Eroğlu´nun 6 Mayıs Cuma günü 19.30´da Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi´ndeki konferansa geleceğini vurgulayan Yeni ufuklar Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah, yapmış olduğu basın açıklamasında şu detayları paylaştı? ?Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nin 3. Cumhurbaşkanı hemşerimiz Sayın Derviş Eroğlu, Derneğimizin davetlisi olarak Cuma günü Kayseri´ye gelecekler, 19.30´da Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi´nde ?Doğu Akdeniz´de Türk Varlığı ve Kıbrıs´ konulu konferans vereceklerdir. Dünya ve Türkiye´nin gündemi bu kadar yoğunken, 50 yıllık milli davamız olan Kıbrıs´taki gelişmelere dikkat çekmek, bir oldubittiye getirilmesine izin vermemek, her iki tarafın taleplerinin ne olduğunu ve uzlaşmanın hangi şartla sağlanabileceğini Sayın Derviş Eroğlu´ndan öğrenmek düşüncesiyle kendisini Kayseri´ye davet ettik.?
Prof. Dr. Argunşah sözlerinin sonunda Derviş Eroğlu´nu ?Türklüğün ve Türkiye meselelerine duyarlı bir politikacı ve Kıbrıs davasına Türkiye´nin ve Kıbrıs Türklerinin menfaatleri açısından baktığı için davet ettiklerini vurguladı?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor