DEVELİ BELEDİYE MECLİSİ

DEVELİ BELEDİYE MECLİSİ

RTÜK´E BAŞVURARAK EVLİLİK PROGRAMLARI KALKSIN İSTEDİ ?

Develi Belediye Meclisi Üyeleri Başkan Mehmet Cabbar öncülüğünde hazırladıkları dilekçeyi Radyo Televizyon Üst Kurulu´na göndererek ?İzdivaç Programları´nın kaldırılmasını istediler?.
Develi´nin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öncülüğünde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Radyo Televizyon Üst Kurulu´na evlilik programların kaldırılması talebiyle yazı gönderdi. Başkan Mehmet Cabbar, Belediye Meclisi´nin Şubat ayı toplantısında konuyla ilgili olarak AK Partili ve MHP´li Belediye Meclis üyelerinin ortak karar aldığını belirtti. Belediye Meclisi´nin bu konuda aldığı sözlü karar daha sonra yazıya döküldü ve RTÜK´e gönderildiği ifade edildi.
RTÜK´e gönderilen yazıda, "Develi Belediyesi yönetimi olarak terörün her türlüsüyle mücadele içerisinde olan devletimizin organlarının evlendirme programı adı altındaki bu kültür terörüyle de mücadele etmesini temenni ediyoruz. RTÜK tarafından ağır para cezalarına çarptırılan kanallar maalesef ki hiçbir şey olmamış gibi programlarına kaldığı yerden devam etmektedirler. Bu infialin daha da büyümemesi için para cezasının bir çözüm olmadığı ortadadır; dolayısıyla bu yayınların kaldırılması gerektiğine olan inancımızı RTÜK yetkililerine bildirir gereğinin yapılmasını arz ederiz" denildi.
Öte yandan Meclis Genel Kurulu´nda önceki gün MHP´nin televizyonlardaki evlilik ve izdivaç programlarına ilişkin verdiği araştırma önergesinin görüşülmesi kabul edilmedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ