DEVELİ BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ

DEVELİ BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ

24 SAAT ÇALIŞIYOR

Develi Belediyesi Karla Mücadele ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle karla kaplanan yolları açmak ve Develi halkını mağdur etmemek için 7/24 vardiyalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Karla mücadele ekipleri sömestre tatili nedeniyle karla mücadele çalışmalarını hızlandırdı. Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi ve ekipler ile Emniyet personeline tatlı İkramında bulundu.

Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında, ?Karla Mücadele ekibinde 40 kişi ile oniki´şer saatle vardiyalı olarak çalışmaktayız. Develi merkez mahallelerde kapalı yolumuz kalmadı. Dış mahallelerde ise Kayseri Büyükşehir ekipleri hala yol açma çalışmalarına devam etmektedir. Büyükşehir karla mücadele ekiplerinin yetişemediği yerlerde, Sindelhöyük, Gazi, Kızık, Kabaklı, Zile, Tombak, Kulpak, Öksüt, Çomaklı gibi dış mahallelerimize ekiplerimiz yol açma çalışması yapmak için gitti. Bazı dış mahallelerde hastalar oluyor onları Hastaneye ulaştırabilmek için çalışmalar yapıyoruz, Şıhlı Mahallesinde kalp krizi geçiren bir vatandaşımız oldu onun hastaneye ulaştırılmasına yardımcı olduk? dedi

Belediye araçlarını araç takip sistemiyle nerede çalışma yaptıklarını takip ettiklerini söyleyen Develi Belediye Başkan Yardımcısı Güçlü, ?Biz Develi Belediyesi olarak araç takip sistemi kullanıyoruz bu araç takip sistemiyle hangi aracımız nerede çalışma yapıyor anında kontrol edebiliyoruz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi