Develi Belediye doludizgin

Develi Belediye doludizgin

Melikgazi Belediye 3-2 Ted Ankara Kolejliler

Voleybol 1.Lig Erkekler B Grubu 13.hafta mücadelesinde Develi Belediye, sahasında grubun lideri olan Bitlis Adilcevaz takımı TÜRŞAD’ı konuk etti. Müsabakayı 3-2 kazanan Develi grup lideri oldu.

Alparslan Endüstri Erkekler 1.Lig B Grubu’nda heyecan, 13.hafta karşılaşmaları ile devam etti. 13.hafta karşılaşmasında Develi Belediye-TÜRŞAD’ı konuk etti.

Ligin birinci yarısında Bitlis Adilcevaz’da yapılan maçı 3-2’lik set üstünlüğü ile TÜRŞAD kazanmıştı. Kendi evinde, seyircisinin önünde hata yapmayan Develi Belediye Spor 3-2’lik set üstünlüğü ile galip gelerek bu sefer gülen taraf oldu. Develi‘de oynanan karşılaşmanın ilk setini Develi Belediye kazanırken, ikinci ve üçüncü seti kazanan TÜRŞAD, setlerde skoru 2-1’e taşıdı. Karşılaşmanın dördüncü setini kazanan Develi Belediye, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı ve galibiyet hasretine son verdi. Mücadelenin set sonuçları şu şekilde;

(25-21) (21-25) (21-25) (25-22) (15-11)

1.set 25-21 Develi

2.set 21-25 TÜRŞAD

3.set 21-25 TÜRŞAD

4.set 25-22 Develi

5.set 15-11 Develi

Develi Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Mehmet Cabbar “Ligin ilk yarısında tek mağlubiyetimiz olan TÜRŞAD’ı yenerek liderliği kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Canla başla mücadele eden oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Maç boyunca takımımızı dua ve tezahüratlarıyla destekleyen hemşerilerimize minnettarız. Play-offlara kalma yolunda çok önemli bir engeli aştık. Her maça final oynuyor gibi çıkan takımımız inşallah yakaladığı bu galibiyet serisine devam edecektir. Hemşerilerimizin dua ve destekleri, takımımızın azim ve kararlılığıyla hedefimiz olan Efeler Ligine adım adım yürüyoruz” açıklamalarında bulundu.

Voleybol 1.Lig Erkekler B Grubu 14.hafta karşılaşmasında Develi Belediye, Niksar Belediye’ye konuk olacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak