DEVELİ BELEDİYE VOLEYBOL’DAN SERİ GALİBİYETLER

DEVELİ BELEDİYE VOLEYBOL’DAN SERİ GALİBİYETLER

DEVELİ BELEDİYESİ 3-1 PEMA KOLEJİ

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Develi Belediye Voleybol Takımı ligde 4.hafta maçında sahasında konuk ettiği PEMA Koleji’ni 3-1 yenerek galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.  

Voleybol 2.Lig Erkekler de ilimizi temsil eden Develi Belediyespor gruptaki 4.hafta maçında evinde konuk ettiği PEMA Koleji’ni 3-1 yenerek art arda 3.galibiyetini almış oldu ve seri galibiyet zinciri kurmuş oldu.  

Maçın başından itibaren oyunda hakimiyetini ortaya koyan ve rakibiyle son ana kadar başa baş bir performans ortaya koysa da son anlardaki kırılmayı gerçekleştirerek sahada setleri almasını bilen Develi Belediyespor da oyuncular ilk iki seti 25-20’lik skorla tamamlayarak skoru 2-0 yaptılar. Üçüncü sette bir ara rehavet gösteren oyuncular bunu rakip karşısında 25-23 seti kaybederek ödemek zorunda kaldılar ve setlerde skor 2-1 oldu. Müsabaka da dördüncü seti de başa baş götüren her iki ekip son ana kadar beraberliği bırakmadılar. Son anlarda yine kırılmayı gerçekleştiren Develi Belediyespor seti 27-25 kazanarak maçı da 3-1 kazanmış oldu. Develi Belediyespor böylece gruptaki üçüncü galibiyetine ulaşmış oldu. Develi Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 9’a çıkarttı ve üst sıralara tırmanmaya devam etti.      

Ligin 5.haftasında Develi Belediyespor Mersin deplasmanında Kılıç Silifke İdman Yurdu’na konuk olacak. Müsabaka 21 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 14.00’da Mersin Silifke Spor Salonu’nda oynanacak.



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı