DEVELİ DEVLET HASTANESİ’NE HASTA NAKİL ARACI HİBESİ

DEVELİ DEVLET HASTANESİ’NE HASTA NAKİL ARACI HİBESİ

Develi İlçesi’nde altın arama faaliyetlerinde yürüten bir madencilik şirketi evde bakım gören hastalar için Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesine tam teşekküllü hasta nakil aracı hibe etti.

Develi İlçesi’nde altın arama faaliyetlerinde yürüten bir madencilik şirketi evde bakım gören hastalar için Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesine tam teşekküllü hasta nakil aracı hibe etti.

Develi İlçesi’nde altın arama faaliyetlerinde yürüten bir madencilik şirketince Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi’ne hibe edilen tam teşekküllü hasta nakil aracının devir teslim törenine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Öksüt Madencilik Genel Müdürü Alper Sezener, Siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyeleri ile ilçe protokolü katıldı.

Devir teslim Evde sağlık hizmetlerinde kullanılacak aracın hasta transferlerinde kendilerine büyük kolaylık sağlayacağını belirten İl Sağlık Müdürü Benli "Bütün ekipmanlarıyla bu aracı bizlere kazandıran Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar'a ve Öksüt Madencilik yetkililerine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in teşrifleriyle bakıma muhtaç hastalara hizmet için kullanılacak olan hasta nakil aracının devlet hastanesine kazandırılmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Cabbar "Develi Belediyesi olarak bizler de bakıma muhtaç hemşerilerimizin evlerine giderek onların ihtiyaçlarını giderme noktasında çalışmalarımız devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

Evde bakım hizmetlerinde kullanılacak hasta nakil aracının hizmete kazandırılmasından dolayı memnuniyetini belirten Kaymakam Duru, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken törenin son konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kayseri Milletvekili Tamer AK Parti'nin iktidara gelmesiyle sağlık alanında yaptığı devrim niteliğindeki yenilik ve düzenlemelerle Türkiye'nin sağlık hizmetlerinde bir dünya markası haline geldiğini belirterek "Hastalarımızın evde bakım hizmetleri için kullanılacak böylesi güzel bir aracın Develi'ye kazandırılmasından dolayı çok mutluyum. Hemşerilerimizin hastaneye transferleri için kullanılacak bu güzel aracı Develi'ye kazandıran Öksüt Madenciliğe ve Develi Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının, Kuran-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından aracın devir-teslim protokolü Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın makam odasında gerçekleşti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor