DEVELİ´DE

DEVELİ´DE

İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİĞİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk günü ve İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de coşkuyla kutlandı. Programın ilk kısmı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başladı. Programın ikinci kısmı ise 75. Yıl Saray Halı İlkokulunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü Bekir Gökteke açılış konuşması yaparak, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve diğer protokol üyelerine teşriflerinden ötürü teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak da eğitimde reform yapıldığını belirterek öğretmenlere zorlu ve önemli bir görev düştüğünü vurgulayan bir konuşma yaptı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise ?Develi Belediyesi olarak her daim eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya onların imkanlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız bundan önce devam ettiği gibi bundan sonra da devam edecektir? diyerek 2018-2019 yılında başta öğrenciler olmak üzere öğretmen ve velilere de başarılar diledi. Son konuşmayı ise İlçe Kaymakamı Murat Duru yaptı. Duru konuşmasında öğrencilerin tarih şuurunun üst seviyeye çıkarılarak her daim zinde bir gençlik için yoğun mücadele verilmesi gerektiğini vurguladı.

 Okul öğrencilerinin şiir ve gösterilerinin sergilendiği program 1. Sınıf öğrencilerine ?Okula Hoş Geldiniz? çiçeğinin sunulmasının ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı