DEVELİ´DE NARKOTİK İNCELEME YAPILDI

DEVELİ´DE NARKOTİK İNCELEME YAPILDI

NARKO- UYGULAMASINDA 2 ŞAHSA UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAK VE KULLANMA SUÇLARINDAN İŞLEM YAPTI

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, ?narko-ilçe´ uygulaması kapsamında Develi´de metruk binalar, park bahçeler, açılması izne tabi umuma açık yerler, internet cafe, kafe ve eğlence yerlerinde narkotik inceleme yaptı.

Narko- uygulamasında 2 şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanma suçlarından işlem yaptı. Ayrıca piyasaya sahte para sürmeye çalışan bir kişi de Tomarza´da yakalandı.

Operasyonla ilgili bilgi veren Develi Kaymakamı Murat Duru, ?İlçemiz giriş çıkış noktaları ile ilçemizde bulunan metruk binalar, park bahçeler, açılması izne tabi umuma açık yerler, internet cafe, eğlence yerleri ve cafelerde Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerimizin ve beraberlerinde narkotik köpeğinin de katılımı ile gerçekleştirilen narko-ilçe uygulamasını yerinde denetledik. İlçemiz genelinde meydana gelebilecek terör, asayişe müessir olaylar, kaçakçılık ve organize suçlar ile ilgili olarak ilçemiz genelinde genel güvenliğin sağlanması, yasak olan her türlü silah, patlayıcı madde ve yasadışı eşyaların yakalanabilmesi, suç işlemenin önüne geçilmesi ve işlenmiş suçların firari şüphelilerinin/sanıklarının yakalanabilmesi amacıyla önleyici hizmetlere yönelik olarak narko- ilçe güvenlik uygulamasını ekiplerimiz gerçekleştirmişlerdir. Develimizin güzel insanları hemşehrilerimin güvenliği için gerçekleştirilen uygulamada görev alan ekiplerimize ve T.C Kayseri Valiliği İl Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi