DEVELİ´Lİ HANIM ELLER´DEN

DEVELİ´Lİ HANIM ELLER´DEN

MEHMETÇİKLER´E EV YEMEĞİ İKRAMI ?

Her Cumartesi günü Kadın ve Gençlik Merkezi´nde ´Hanımeller Pazarı´ adı altında faaliyet yürüten ev hanımları, ilçedeki askerlere ev yemekleri yaparak her zaman güvenlik güçlerimizin destekçisiz mesajı veriyorlar?
Develi Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu, Develi Garnizon Komutanı Yasin Demiralp ve Jandarma Komutanı Mustafa Mangar´ın da eşleriyle birlikte katıldığı yemek programı devlet-millet dayanışmasının güzelliğine sahne oldu.
İlçe kadınlarına böylesi güzel yemekler hazırlayarak askerlere moral verdikleri için Hanımeller Pazarında faaliyet yürüten kadınlara teşekkürlerini ileten Kaymakam Duru, ?Kadınlarımız tarihten beri hep askerlerimizin yanında olarak onlara moral vermişlerdir. Bugün de Develimizin vefakar kadınları askerlerimize çok güzel yemekler hazırlayarak onlara sıcak bir ev ortamı oluşturmuşlar ve yüzlerini güldürmüşlerdir. Mukaddesatımızın koruyucusu olan askerlerimize böylesine güzel bir organizasyon tertip ettiği için başta Develi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cabbar´a ve bu yemekleri hazırlayan ilçemiz kadınlarına bir kez daha teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Kaymakam Duru ayrıca her Cumartesi günü faaliyet yürüten Hanımeller Pazarına ´da bütün ilçe halkının destek olması gerektiğini vurguladı.
Develili Hanımlar da Kaymakam Duru´ya teşekkürlerini ileterek her Cumartesi günü çarşı iznine çıkan askerlerin de ücretsiz olarak Hanımeller Pazarından yemek yiyebileceklerini kaydettiler?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor