DEVELİLİLER, SEÇİM SONUÇLARINI

DEVELİLİLER, SEÇİM SONUÇLARINI

KARNAVAL HAVASINDA KUTLADI

Ülkemizin ilk başkanının seçiminin yapıldığı ve cumhur ittifakının zaferler çıktığı 24 Haziran akşamında tüm yurtta olduğu gibi Develi Cumhuriyet Meydanında da sevinç, coşku ve kardeşlik vardı.  Develi  İlçe sakinleri sonuçları  karnaval havasında kutlarken Ak Parti listesinde 7. Sıra milletvekili adayı olan ancak kazanamayan eski  milletvekili  Sami Dedeoğlu´da kutlamalara iştirak edip ?Makamlar gelip geçicidir. Bizler bu davanın bir neferi olarak her görev ve durumda sorumluluklarımızı yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Yeni sürecin Develimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum? değerlendirmesinde  bulundu?

Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ellerinde bayraklarıyla meydanı dolduran Develi İlçe sakinleri  dev ekrandan seçim sonuçlarını izledikten sonra Türkiye´nin ilk devlet başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın balkon konuşmasını dinlediler?

Develi  İlçe sakinleri sonuçları  karnaval havasında kutlarken Ak Parti listesinde 7. Sıra milletvekili adayı olan ancak kazanamayan eski  milletvekili  Sami Dedeoğlu´da kutlamalara iştirak edip  seçimlerden büyük bir zaferle çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın başkan seçilmesinin çok daha önemli olduğunu belirterek  ?Makamlar gelip geçicidir. Bizler bu davanın bir neferi olarak her görev ve durumda sorumluluklarımızı yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Yeni sürecin Develimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum? diye konuştu?

Görevde olduğu iki buçuk yılda Develi´ye çok önemli hizmetler kazandırmasından dolayı Sami Dedeoğlu´na teşekkürlerini ileten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ?Biz biliyoruz ki Sami Dedeoğlu milletvekili seçilse de seçilmese de kendisinin kalbi Develi ile atar. Başkanlık sistemi ile ülkemizi bambaşka bir gelecek beklemektedir. Rabbim hayırlara vesile kılsın? şeklinde konuştu.

Kutlamaları gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı