DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ’NDE 4 GÖSTERİM BİRDEN VATANDAŞLARI BEKLİYOR

DİJİTAL GÖSTERİM MERKEZİ’NDE 4 GÖSTERİM BİRDEN VATANDAŞLARI BEKLİYOR

GÖSTERİMİ BÜTÜN VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ OLARAK İZLEYEBİLECEKLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Kayseri’de kurulan Dijital Gösterim Merkezi’nde, aralık ayı içerisinde vatandaşlar için Mevlana Hazretleri, Roketsan, Karabağ Zaferi ve Pandemi Döneminde Türkiye Atılımları olmak üzere 4 ayrı gösterim yapılacak. Yapılacak gösterimi bütün vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Gösterim merkezinin her ay bir gösterim sunduğunu söyleyen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Kayseri Şube Başkanı Mehmet Uğurlu, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızın yaklaşık 1 yıla yakın bir zamandır Kayseri’de Hunat Meydanı önünde kurmuş olduğu dijital gösterim merkezimiz, her ay bir içerik değişmesi ile birlikte halkımıza sunulmaktadır. Bu ay malumunuz Aralık deyince akla Mevlana hazretleri geliyor. Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleşen Azerbaycan’da Karabağ zaferimiz var. Ayrıca Savunma Sanayimizin mihenk taşlarından biri olan Roketsan’ın tanıtımı var. 2020 yılında pandemiye rağmen ülkemizde gelişen yatırımlar, atılımlarla ilgili gösterimlerimiz var” dedi.

Uğurlu, merkezin ücretsiz olduğunu ve kurallara uygun olarak herkesin gelebileceğini söyleyerek, “Tamamen ücretsiz olarak halkımızın istifadesine sunuyoruz. Bütün vatandaşlarımız buraya pandemi şartları ile birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek gelip izleyebilirler. Tabi bu dijital gösteri merkezimizin kuruluş amacı Türkiye markasını daha da güçlendirmek, tarihi ve kültürel değerlerimizi halkımızla buluşturmak ve tarihi şahsiyetlerimizi onlara daha iyi tanıtabilmek için özel içeriklerle, dijital gösterimler ve yeni teknolojik teknikler ve gösterimlerle vatandaşımızın istifadesine sunmak. Biz de Kayseri Bölge Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza çağrı yapıyoruz, ücretsiz olarak gelsinler ve bu gösterimleri izlesinler” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı