"DİK DUR EĞİLME KAYSERİ SENİNLE"

Kayseri’de Kardeşlik ve İyilik Platformu tarafından düzenlenen ‘Başbakan ile el ele’ etkinliğine binlerce vatandaş katılarak, 34 kilometre boyunca el ele tutuştu. "Dik Dur Eğilme Kayseri Seninle" sloganları eşliğinde insan zinciri oluştu

Kayseri’de Kardeşlik ve İyilik Platformu tarafından düzenlenen ‘Başbakan ile el ele’ etkinliğine binlerce vatandaş katıldı. Etkinliğe AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, meclis üyeleri  KAY GRUP yönetim kurulu başkanı Zekeriya Ergüneş ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

   Etkinlikte Kardeşlik ve İyilik Platformu adına konuşan Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Seyit Halil Yüzgeç, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan’ı size, oyunlarınıza ve işbirlikçilerinize yem etmeyeceğiz, dedi.

 

Yapılan konuşmanın ardından dua edildi.  Daha sonra açıklama yapan AK Parti Milletvekili Yaşar Karayel, “Tüm Kayseri burada. Kayseri, milletine ve devletine gönül köprüsü kurarak, milletine ve devletine sahip çıkarak, milli iradeye sahip çıkarak, milli iradeyi temsil eden iktidara sahip çıkarak, Başbakan’a sahip çıkarak, onu sevenler olarak buradayız. Başbakan’ı asla yedirmeyeceğiz. Memleket düşmanları varsa, milletin iradesine sahip çıkan milletler de vardır” diye konuştu.

 

     AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ise “Başbakanımızın arkasında olduklarını gösterdikleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 34 kilometre boyunca bir kardeşlik zinciri oluşacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını gösterecekler. Türkiye ve hükümetimiz üzerinde, başbakanımız üzerinde oynanacak olan oyunlar tutmayacak” dedi.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, “Cumhuriyetin kurulma felsefesi aslında bu insanların iradesi üzerinedir. Ama zaman içinde devletin bir takım kurumlarını ele geçirenler, insanların bu iradesine sıkça ipotek koyma yolunda adım atmışlardır. Biz bunu seneler öncesinde çok yaşadık. 60’larda Adnan Menderes’i idam etmeye kalkanlar bellidir. 70’lerde bu iradeye ipotek koymaya kalkanlar bellidir. 80’lerde bu ihtilali yapanlar bellidir. 2000’li yıllardan beri AK Parti iktidarına karşı bir takım olaylar oynandı. Milletin seçmiş olduğu hükümeti ve onun seçtiği değerli Başbakan’ını iktidardan uzaklaştırmak için binbir türlü oyunlara başvurdular. Dedi. Özhaseki şöyle devam etti. AK Parti iktidarı adeta engelli bir yarışta gibiydi. Düz yolda gitmesi gereken iktidarın önünü kesenlerden dolayı adeta bir engelli yarış şeklinde geçti. Allah’a şükürler olsun ki o kötü günler geride kaldı. Bu günlerde de yeni yeni oyunlar ortaya konuyor. Doğrusu millet artık her şeyi görüyor. Millet artık bu oyunlara hayır diyor ve kendi seçtiği iktidarın arkasında duruyor. Elbette ki onun değerli Başbakanı değerli ve yiğit insan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duruyorlar” diye konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti