?DİNSİZ PARTİ´ TARTIŞMALARINA BAŞBAKAN´DA KATILDI

?DİNSİZ PARTİ´ TARTIŞMALARINA BAŞBAKAN´DA KATILDI

DAVUTOĞLU ?TÜRK SİYASETİNE DÜŞEN KARA LEKE?

Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu´nun Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmenin yankıları sürüyor? Başbakan Ahmet Davutoğlu grup toplantısında yaptığı değerlendirmede ?Türk siyasetine kara bir leke olarak geçmiş sözlerdir. Kimse bizi çirkin tartışmaların içine çekmeye çalışmasın? ifadesini kullanarak tepkisini dile getirirken, Mhp Kayseri Milletvekili Yusuf Hlaçoğlu sosyal medya hesabından kendisini savunup ?Dinsiz Parti´ tabirinin kaynağı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Van konuşmasını gösterdi?
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu´nun Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından yaptığı "Biz eğer Sayın Baykal´ı desteklemiş olsaydık, kamuoyunda şunlar yansıtılacaktı: ´Siz Baykal´ı seçtiniz, bir muhalif adı altında´ AKP´nin tabiriyle ´Dinsiz bir partinin inançsız bir partinin adamını seçtiniz´ diye bize yükleneceklerdi? şeklindeki sözlerinin yankıları sürüyor?
Son olarak Pati Meclisinde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu Halaçoğlu´nun CHP ile ilgili açıklamalarına değinen atıfta bulunarak "Sayın Baykal üzerinden yapılan spekülasyonlarda, MHP´nin Grup Başkanvekili´nin, din ile parti arasında ilişki kurarak sarf ettiği söz, kesinlikle hepimiz tarafından kınanan, hiçbir şekilde kabul edilemeyecek, Türk siyasetine kara bir leke olarak geçmiş bir sözdür. Kimse bizi bu çirkin tartışmaların içine çekmeye çalışmasın " ifadelerini kullandı.
Öte yandan tartışmaları odağındaki isim MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, CHP ile ilgili yaptığı ´dinsiz parti´ açıklamasına gelen tepkilere sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek kendini savunup sözlerin kaynağı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın Van ilinde yaptığı konuşmayı gösterip, görüntülerini yayınlayarak "Dikkat edin, CHP dinsiz demiyorum, AKP´nin tabiriyle dinsiz bir partinin, inançsız bir partinin adamını seçtiniz diye bize yüklenecekler diyorum." ifadelerini kullandı.
Halaçoğlu, açıklamasının devamında kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal paylaşım sitesi olan Facebook´taki kişisel hesabından açıklama yaptı. Açıklamasında asıl kendisine tepki göstermesi gerekenlerin AKP´lilerin olması gerektiğini anlatan Halaçoğlu, kişisel hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 14 Mayıs 2015 tarihinde Van´da yaptığı konuşma görüntüsünü yayınladı.
HABER: C.USTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı