DİŞ HEKİMLERİ`NİN MEZUNİYET HEYECANI

DİŞ HEKİMLERİ`NİN MEZUNİYET HEYECANI

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde mezuniyet coşkusu vardı. Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde aileler genç diş hekimlerinden daha heyecanlı görünüyorlardı. 5. Dönem mezunlarını veren Diş Hekimliği

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 5. Dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Kahraman, Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Alkan, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 Mezuniyet programının açılış konuşmasını yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Alkan;” Son yıllarda baş döndürücü bir hızla büyüyen, ilki gerçekleştiren ve bu alanda çıtayı oldukça yükseğe çıkartan fakütemizin buralara yükselmesi bizi mutlu etmektedir. Ülkemizde diş hekimliği alanında branş hastanesini üniversitemiz bünyesinde açmıştık. Bu branş hastanesini hizmete sunduk. Bu dönemde bize `başaramazsınız`, `hizmet veremezsiniz` diyenler olmuştu ama inat edip hastanemizi hizmete açtık. Türkiye `de bir ilk olan bu branş hastanesini kısa süre içerisinde tamamlamıştık.” diye konuştu.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur;” Çağı yakalamanın yolu hızlı gelişmekten geçer. Üniversitemiz de bu performansı göstermiştir. Böyle bir üniversitede rektör olmaktan mutluluk duyuyorum. Diş Hekimliği Fakültemiz de, üniversitemizdeki fakülteler arasında en hızlı gelişme gösteren fakültedir. Çok genç, enerjik bir dekanı ve kadrosu var. “ diye konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesini birincilikle bitiren Mustafa Çelik;” Diş Hekimliği ülkemizde saygı duyulan mesleklerden bir tanesi. Hangi Diş Hekimliği Fakültesi’nin daha iyi olduğunu bilerek tercih etmedim. Ancak kendimi bu fakültede okuduğum için çok şanslı hissediyorum. Hem hocalarımın üst düzey bilgi ve tecrübeleri hem de hastanenin yükselişi ve devam eden kapasitesi bizlerin basamakları daha hızlı tırmanmamızı sağladı.” İfadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrasında Diş Hekimliği Fakültesi’ni birincilikle bitiren Mustafa Çelik mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Sonrasındaysa çiçeği burnunda mezunlara plaketler eşliğinde diplomaları da takdim edildi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı