DİYANET-SEN`DE AÇILIŞ HEYECANI

DİYANET-SEN`DE AÇILIŞ  HEYECANI

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Kayseri Şubesi yeni hizmet binasının açılışını dualarla gerçekleştirdi. Diyanet-Sen Genel Başkan vekili Hacıbey Özkan`ın hazır bulunduğu açılış töreninde, ilahiler okunup dualar edildi... Törende konuşan Diya

Gavremoğlu mahallesi Erşen Apartmanına taşınan Diyanet - Sen Kayseri Şubesi açılış töreni düzenledi. Törene, Diyanet - Sen Genel Başkan Vekili Hacibey Özkan, Memur - Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, Diyanet – Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu ve çok sayıda Diyanet - Sen üyesi katıldı.

Törende konuşan Diyanet-Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu;"10 yıldır yetkili ve etkili sendika olarak Kayseri`de 1800 civarında üyemizle hizmet etmekteyiz. Bizim gönlümüzden geçen, Yunus`un da dediği gibi "gelin canlar bir olalım" düsturuyla çalışıp, rahmetli genel başkanımız Ahmet Yıldız`ın sözleriyle "sen yoksan, bir eksiğiz" felsefesiyle çalışma gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki Mayıs ayına kadar 200 üyeye ulaşmayı hedeflemekteyiz." ifadelerini kullandı.

Diyanet - Sen Genel Başkan Vekili Hacibey Özkan ise, "Din görevlisine hizmet dine hizmettir. Hak kutsaldır. Hak aramakta kutsaldır. Biz sadece sarık ve cübbelerimizle değil görüş ve önerilerimizle halka öncülük etmeliyiz. Bizler Diyanet - Sen olarak yeni hizmet binamızın açılışında duyduğumuz derin mutluluğu, özveriyi sizlerle yaşamaya devam edeceğiz" dedi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”