DOĞA KOLEJİ`NDEN AHDE VEFA

DOĞA KOLEJİ`NDEN  AHDE VEFA

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin katkılarıyla Doğa Koleji’nde gerçekleştirilen “Atatürk’ü Anlamak” isimli program Rafet Sertoğlu’nun sunumuyla gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği programda öğrencilere h

Doğa Koleji’nde gerçekleştirilen “Atatürk’ü Anlamak” isimli program öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Geleceğin doktorları, mühendisleri, bürokratları olacak fidanların, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidecekleri, cumhuriyetin yılmaz savunucuları olacakları gözlerinden belliydi. Programda bir sunum gerçekleştiren Rafet Sertoğlu;” Mutluluk, yaşamı anlamlı kılan, hatta yaşanabilir kılandır. Hissiyatların en önemlisidir. İngiltere’de okul müfredatlarında okutulan kitapların hatta derslerin ‘mutluluk’ üzerine kurgulanması hatta ‘mutluluk’ üzerine bir ders olması bu yüzden olsa gerek. Mutluluk başarıyı getirir. Başarının mutlulukla iç içe olmasının düşünülmediği bir dünyada yaşıyoruz. “ diye konuştu.

 

Sertoğlu Sözlerinin devamında;” Ben bu okulun öğrencilerinin yüzlerine bakıyorum, yüzlerinden adeta mutluluk ışıltıları fışkırıyor. Ülkem adına, dünya ve insanlık adına çok keyif alıyorum. Bu kazanımlarınızı kaybetmeyin. Ülkemizin sizin gibilere, sizin gibi kendisiyle, çevresiyle barışık bireylere fazlasıyla ihtiyacı var. Mutluluk eşittir başarıdır. Başarmanız gerekiyor. Bunu bir tavsiye olarak söylemiyorum, Büyük Atatürk aynen şöyle demiştir;’ Küçük hanımlar, küçük beyler, sizler birer gül, birer yıldızsınız. Yurdu ışığa boğacak olanlar sizlersiniz. Kendi öneminizin farkında olarak çalışınız. Sizlerden büyük şeyler bekliyoruz. Kendiniz için, aileniz için, yurdunuzun yarınları için çalışınız.” ifadelerini kullandı.



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”