DOĞU PERİNÇEK

DOĞU PERİNÇEK

10 ŞUBAT´TA KAYSERİ´YE GELECEK

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Yıldırım ve İl Başkanı Prof.Dr Eyüp Karakaş Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek Başkan Veli Altınkaya ile sohbet ettiler. Ziyarette konuşan İl Başkanı Karataş, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek´in 10 Şubat´ta Kayseri´ye gelerek Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesince tertiplenen ´´Kayseri Ekonomik Kriz ve Çözüm Kurultayı´´ na katılacağını duyurarak ilimiz sakinlerini etkinliğe davet etti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oktay Yıldırım ve İl Başkanı Prof.Dr Eyüp Karakaş Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek Başkan Veli Altınkaya ile sohbet ettiler? Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyarette yaptığı konuşmada ?Kayseri basını olarak bütün siyasi partilere kapımız açık bizden makul mantıklı talepte bulunan her siyasi partiye kapımız her zaman açık? ifadesini kullandı?

Vatan Parti İl başkanı Prof.Dr.Eyüp Karakaş´ta Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesince tertiplenen ve 10 Şubat´ta gerçekleştirilecek ´´Kayseri Ekonomik Kriz ve Çözüm Kurultayı´´ hakkında bilgiler vererek ilimiz sakinlerini etkinliğe davet etti?10 şubat Pazar günü saat 14´de öğretmen evi toplantı salonunda ekonomik kriz ve çözüm kurultayı düzenleyeceklerini belirtti. Karakaş Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor bir yandan kahraman Mehmetçik vatan bütünlüğünü korumak için savaşıyor ama bir yandan da ekonomik olarak kriz içerisine girdik. İktidar kabul etsin yada etmesin rakamlar bizim sözümüzü doğruluyor. enflasyon %20´yi geçti işsizlik %21´i buldu yoksulluk giderek artıyor gelir dağılımı giderek bozuluyor her geçen gün fabrikalar kapanıyor. Biz karamsal değiliz ümit varız Türk milletine güveniyoruz bütün kayseri halkını etkinliğimize bekliyoruz.?

Vatan Partisi Genel Başkan yardımcısı Oktay Yıldırım´da şöyle konuştu.? Vatan Partisi olarak varoluş nedeni itibarıyla da programında da en hassasiyetle belirttiği üzere her ne kadar mevcut iktidar ve muhalefet kısmen dile getiriyor olsa da üretim ekonomisini en başından itibaren ve program olarak savunan, detaylandıran aydınlandıran bir partiyiz. Türkiye´nin üretim ekonomisinden başka çıkışı olmadığını hatta ekonominin güvenlik tehdidiyle iç içe olduğunu söyleyen ilk ve tek parti bu bakımdan bizim çözüm önerilerimiz yıllar önce söylediğimiz şeyler Vatan Partisi olarak bu kurultayları destekliyoruz düzenlediğimiz etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı