DOĞUM GÜNÜNDE BABASINI TOPRAĞA VERDİ

DOĞUM GÜNÜNDE BABASINI TOPRAĞA VERDİ

KEMAL BULUT, TERÖR SALDIRISINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

VALİ DÜZGÜN ?ÜLKEMİZ BİRLİK VE BERABERLİKTEN ŞAŞMAYACAK?
Ankara Kızılay´da önceki gün meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı milli futbolcu Umut Bulut´un babası Kemal Bulut son yolculuğuna uğurlandı. Umut Bulut, cenazede gözyaşlarına boğuldu. Cenaze törenine Galatasaray yöneticileri, futbolcularının yanı sıra Milli takımlar futbol direktörü Fatih Terim, Bulut ailesinin yakınları ve Kayserili protokol üyeleri katıldı.
Geçtiğimiz gün Ankara Kızılay´da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 37 kişiden biri olan Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı futbolcusu Umut Bulut´un babası Kemal Bulut, Kayseri´nin Yeşilhisar ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Yeşilhisar Cami Kebir Camii´nde kılınan cenaze namazına, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı yönetim ve futbolcular, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor yöneticileri, Bulut ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Terör saldırısında babasını kaybeden milli futbolcu Umut Bulut, cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Kemal Bulut´un cenazesi, ikindi namazına müteakiben Kayseri Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Yeşilhisar Mezarlığı´na defnedildi.
Bulut´un cenaze töreninde konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün "Bu tür olaylar ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yetmeyecek" dedi. Vali Düzgün, açıklamalarında şunları söyledi;
?Pazar günü Ankara Kızılay´da meydana gelen elim olay sonrası Kayseri´de de iki hemşehrimizi kaybetmemizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Birisi Galatasaraylı milli futbolcu Umut Bulut´un babası Kemal Bulut, diğeri ise Tomarza ilçemizden Emekli Albay Önder Bey´in eşi. Emekli albayımızın da Ankara´da tedavisi devam ediyor, acil şifalar diliyorum. Bu tür olaylar ülkemizin birlik ve beraberliğini, vatandaşımızın bütünlüğünü bozmaya yetmeyecek olaylardır. Bu hafta biliyorsunuz Çanakkale Zaferi´ni kutluyoruz. 100 yıl önce büyük fedakarlıklarla çok sayıda şehit vererek Türkiye Cumhuriyeti kurulmuş ve ilelebet de yaşayacaktır. Dönem dönem ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, gelişip kalkınmasına yönelik bu tür acı olaylar oluyor. İnşallah bu kötü günleri de en kısa sürede atlatarak cumhuriyetimizin 100. yılına giden dönemde birlik ve beraberlik içerisinde huzura ulaşacağımızı umuyorum? dedi.
Cenaze törenine katılan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise bu olayın son olmasını dileyerek, ?Acımız büyük. Umut Bulut´un babası için buraya geldik ama diğer vatandaşlarımız için de son derece üzgünüz. Ülkemize bir an önce barışın gelmesini diliyoruz. Bu tür olaylar kimseye bir şey kazandırmadığı gibi, yapanlara da bir şey kazandırmayacak. İnşallah bu son olur? dedi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de Kemal Bulut´un cenaze töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, "Umut ile önce evde görüştüm. Daha öncede telefonla görüşmüştük, şimdi de burada. Kolay değil tabi ki. Babanız sizin maçınıza sizinle gurur duymaya geliyor. Siz eve döndüğünü zannediyorsunuz ama hayatını kaybediyor. Herkesin bu trajedide muhakkak bir hayat hikayesi var ama Umut´u sorduğunuz için Umut´u anlatıyorum. Diğerlerine de Allah sabır versin. Allah herkese akıl versin. Kolay bir şey değil. Ben Umut´un maçtan önce babasıyla görüştüğünü biliyorum. Maçtan sonra görüşüp görüşmediğini bilmiyorum ama çok emin değilim" açıklamasında bulundu.
Cenaze merasimi sonrasında taziye çıkışı açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray´ın da terörün hedefi olduğunu söyleyerek, "Milletimizin bütünlüğüne ve huzuruna kast eden hain saldırı sonucu sevgili Umut´un babasını kaybettik. Bu hain terörün hedefi Galatasaray da oldu. Ben bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın hepsine Allah´tan rahmet diliyorum. Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun. Geride kalanlara da sabır diliyorum? ifadesinde bulundu.
Umut Bulut´a taziyede bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Mustafa Denizli de, en kısa sürede terörün bitmesini umut ettiklerini belirterek, Umut Bulut´a başsağlığı diledi.
Bizde KayGrup olarak Kemal Bulut´a Allah´tan rahmet, Bulut ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.


Babası ´Umut´unu böyle anlatmıştı... paylaşan: Sporx



“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor