DOĞUM HAFTASI MESAJI

DOĞUM HAFTASI MESAJI

Kayseri Müftüsü Ali Maraşlıgil düzenlediği basın toplantısında bu yıl düzenlenecek olan ‘Kutlu Doğum Haftası' etkinliklerine dair bilgi verdi.


Bu yıl Hz. Peygamber'in dünyaya teşriflerinin 1441'inci yıl dönümünün kutlanacağını dile getiren İl Müftüsü Maraşlıgil, 14-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde, Hz. Peygamber'in daha doğru tanıtılmasının amaçlandığını söyledi. Maraşlıgil, Çünkü bizim için, Hz. Peygamber'in hayatında, söz ve fiillerinde, hayatın her sahasıyla ilgili, insanlığın takip edeceği örnekler vardır. Onun sünneti, yolundan gidenlerin hayatlarını kardeşlik, sevgi, güzellik, huzur ve hayırla süsleyebilecekleri örneklerle doludur.” şeklinde konuştu.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ile ve ilçe merkezlerinde de çok sayıda program gerçekleştirileceğini belirten Maraşlıgil, Bunların ilki 14 Nisan Cumartesi günü saat 9.30'da Büyükşehir Tiyatro Salonu'nda hem haftanın resmi açılışı, hem de İlahiyat Fakültemiz ile ortaklaşa düzenlediğimiz bir panel olacak.” dedi.

Maraşlıgil, Kadir Has Spor Salonu'nda düzenlenecek olan etkinliğe dair ise şunları söyledi: Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez, 16 Nisan Pazartesi günü saat 19.30'da bizlerle beraber olacak. Bu hafta kardeşlik, şefkat, anlayış ve hoşgörü pınarlarından doya doya içip kanacağız. Sayın başkanımızın güzel sohbetini dinlemek için tüm Kayserili hemşerilerimi bu programa davet ediyorum.” 



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”