DOLANDIRICILAR

DOLANDIRICILAR

MUTLU AİLESİ´Nİ MUTSUZ ETTİ?

2014 yılında 90 bin liraya aldığı ev, ipotekli çıkınca 2 sene sonra parasız ve evsiz kaldı. Bankanın ihale ile sattı evde yaşayan Mutlu ve ailesi sokakta kaldı. Mutlu ailesi dolandırıcıların oyununa gelerek mutsuz oldu.
Her şey ev almak için para biriktiren 3 çocuklu Mutlu ailesinin 2014 yılında bu isteklerini gerçekleştirmek için girişimlerde bulunmaya başlaması ile start verdi? Ve ev almak umudu ile arayışlara başlayan 3 çocuk babası İbrahim Mutlu, dolandırıcıların oyununa geldi. Mağdur İbrahim Mutlu´nun iddiasına göre, bir emlakçı kendisini arayarak satılık bir evin olduğunu söyledi. İbrahim Mutlu da ev almak için o sıralarda ev baktığını ve evi görmek istediğini söyledi. Eve bakıp hoşuna giden Mutlu evi almak için harekete geçti ancak 20 bin lira eksiği vardı. 93 bin liraya anlaştığı emlakçı ile parayı tamamladıktan sonra evi almak için tapuya gitti ancak, ev ipotekli çıktı.
İbrahim Mutlu´nun iddialarına göre ise asıl oyunda burada başladı. ?Emlakçı parayı yatıralım diye tapudan ayrılıp şirkete döndü. Şuanda araba olmadığı için Talas´taki bankaya yatırmaya gidemeyeceklerini ve şirkete giderek konuşalım yönünde beyanat veren emlakçı, mağdur İbrahim Mutlu´yu ipotekli evi satın almaya ikana etti? Talihsiz adamı ipotekli evin borcunu yatırdığına ikna eden emlakçı, yanında çalıştırdığı ve vekalet verdiği elemanını evin satışını yapmak için İbrahim Mutlu ile tapuya gönderdi. İnternet üzerinden yatırılan ipotek borçlarının 1 hafta sonra ipoteğin kaldırılacağını bilen Mutlu, hiçbir sorun olmadığını düşünerek, borçlu evi aldığını farkında olmadan evin tapusunu üzerine aldı. Her şeyin hallolduğunu düşünen Mutlu evine taşındı ve yaşamaya başladı. Daha sonra gerçeği öğrendiğinde iş işten çoktan geçmişti . Evi ipotekli olduğunu ve borcu yüzünden ihale ile satılacağını öğrenen İbrahim Mutlu, şok geçirdi. Soluğu emlakçının yanında alan Mutlu, emlakçıdan parasını istedi ancak, hala alamadığını kaydetti?
Savcılığa suç duyurusunda bulunarak olayı yargıya taşıyan Mutlu ne yazık ki davayı da kaybetti. Savcılık açılan davaya takipsizlik kararı verdi. Gerekçesi de bilinçli olarak ipotekli evi almak. Tüm bu iddiaların sahibi İbrahim Mutlu ve ailesi Ramazan Bayramından sonra parasıyla aldığı evi boşaltmaya hazırlanırken, başlarına gelenler nedeni ile soyisimlerinin aksine mutsuz ve üzgün olan aile fertleri sokakta kalmamak için yetkililerden yardım istiyorlar?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı