DONMUŞ SEBZE VE MEYVEYE DİKKAT

DONMUŞ SEBZE VE MEYVEYE DİKKAT

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde haftanın 7 günü, 24 ayrı semt pazarının bulunduğunu ve bu pazaryerlerinin zabıta denetim ve gözetiminde olduğunu hatırlatıp, “Denetimlerimizi yoğun olarak devam ettiriyoruz anca

Meysim şartlarının çok ağır olduğunu hafta sonu hava sıcaklığının -22 ile -6 arasında olacağını yani donma derecesinde bir hava olacağını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu hava şartlarında sebze ve meyve gibi açık da satışa arz edilen veya taşıma esnasında donma riski yüksek olan meyve sebzeler konusunda dikkatli olunması uyarısında bulundu…..

Melikgazi Belediyesi Zabıta müdürlüğünün hafta sonu ve akşam saat 17.00 ile 22.00 saatleri arası nöbetçi birimlerin mesai yaptığını ve her türlü şikâyeti anında değerlendirdiklerini ifada eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak sözlerini şöyle devam etti… “Melikgazi Belediyesi insan ve çevre sağlığına büyük önem veriyoruz. Mevsim şartları gereği donmuş meyve ve sebzeleri karşı dikkatli olmayız. Sonuç itibari ile bu ürünler şehir dışından özellikle gece taşımacığı ile gelmektedir. Sebze ve meyvelerin taşınmasında, şehir içi naklinde, depolanmasında ve pazarlanmasında olabilecek don tehlikesine karşı gerekli tedbirler alınmalıdır. Zabıta birimimiz Pazar yerlerinde donmuş sebze ve meyveye karşı gerekli denetimleri yapmaktadır. Özellikle turp, havuç, portakal ve mandalina gibi ürünlerin donmaya karşı daha yakın olmaktadır. Denetimlerde gözden kaçan donmuş sebze ve ve meyvelerin satışına maruz kalanlar veya tespit edenler en yakın yetkili kurumları aramalılardır. Bunun için Melikgazi Belediyesi Merkez ve Nöbetçi Zabıta merkezinin telefonu 222 66 29’u arayabilirler”



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"