DÜNYAM HASTANESİ´NİN ACI GÜNÜ

DÜNYAM HASTANESİ´NİN ACI GÜNÜ

PROF. DR. YUSUF ÖZTÜRK GÖZ YAŞLARI İLE UĞURLANDI ?

Geçirdiği kalp krizi sonucu  75 yaşında  yaşama veda eden Dünyam Hastanesi´nin Mesul Müdürü Prof Dr. Yusuf Öztürk  göz yaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı?

Önceki gece  geçirdiği kalp  krizi sonrası 75 yaşında hayatını kaybeden   Prof. Dr. Yusuf Öztürk için sabah saatlerinde  görev yaptığı Dünyam Hastanesi  önünde tören düzlenen cenaze törenine meslektaşları ve ailesi  iştirak etti?

Törende konuşan Hastane Başhekimi ve Kayseri  Spor Başkanı Dr. Erol Bedir, "30 senelik dostum,hiç zahmet vermeden aramızdan ayrıldı. Sürprizin en büyüğü, beklemediğimiz bir olay. Ama kendisi bekliyordu" şeklinde  duygusal bir başlangıç  yapıp şunları kaydetti? "Son bir yıl içinde kaybettiği yakınları ile artık sıra bende diyordu. Ama o güzel insan sanki bunu hissetmişti. Sanki bu da planlıydı. Zaten plansız hiç bir şey yapmazdı. Herhalde dünyada insanlara hiç kötülüğü olmayan adam gibi adam diye tarif etsek Yusuf hocayı gösterirdik. İlme, eğitime, insanlığa aşık bir insandı. Pırıl pırıl bir Anadolu insanıydı. Ben daha onun gömleğinin bir tek düğmesinin açık olduğunu görmedim. Hizmetlisinden doktoruna kadar nasıl davrandığını hepimiz biliyoruz. Allah rahmet eylesin, koca bir çınar gitti."

Başhekim Bedir´in  mesai arkadaşı ve 30 yıllık dostu ardından  yaptığı duygu yüklü  konuşmanın ardından  yapılan dua sonrası  toprağa verilmek  üzere  memleketi Ankara´ya gönderilen  Prof. Dr. Yusuf Öztürk´ün cenazesi  baba ocağında  son yolculuğuna uğurlandı?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor