"DÜNYANIZI SEVGİ ÜZERİNE İNŞA EDİN"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kredi ve Yurtlar Kurumu Melikgazi Kız Yurdu tarafından düzenlenen Kariyer Eğitim Gecesi`ne katılarak tecrübe ve birikimlerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere başarılı olmanın yollarını anlatan Başkan Özhasek

Gecede ilk konuşmayı yapan Melikgazi Kız Yurdu Müdürü İnci Çankaya, Başkan Özhaseki`nin sadece Kayseri`nin değil tüm Türkiye`nin saygısını kazandığını belirterek, "Girişimciliği ve üstün başarıları ile insana ve her canlıya hizmeti hayatının en önemli gayesi haline getirmiş, mütevazılığı, güler yüzü ve hoşgörüsü ile hayatını taçlandırmış, halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile hareket etmiş, sadece Kayseri`nin değil tüm Türkiye`nin saygısını kazanmış başkanımızın engin tecrübe ve fikirlerinden yararlanmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bize sunduğu tüm imkanlar için başkanımıza müteşekkiriz" dedi.   Yurtkur Bölge Müdürü Necmettin Altan da Başkan Özhaseki`nin engin tecrübesi ile tüm katılımcılara bir kandil, bir meşale gibi ışık tutacağını belirtti ve katılımından dolayı öğrenciler adına teşekkür etti.

Konuşmasına öğrencilik ve ticaret hayatını anlatarak başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hayatın bir mücadele olduğunu anlattı. Zıtlıklar üzerine kaim olan dünyada, her ne varsa zıttının da olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, "Böyle bir mücadelede doğru olan iyiden yana olmaktır. İyilerle beraber olmak, inandığınız dava uğruna mücadele etmenizdir. Bunu yapmazsanız Cenabı Hakka karşı sorumluluğunuzu yerine getirmiş olmazsınız. İyilerle beraber olmak, iyiyi yüceltmek yetmez, kötülerle mücadele etmek de esastır. Hayatın bir mücadele olduğuna inanıp, inandığınız yolda risk alıp, güçlüklere katlanıp, külfete talip olup devam ederseniz ve sonuna kadar böyle sürdürürseniz kazanan siz olursunuz. Bize ait dünyanın bu ülkeye ihtiyacı var. Türkiye`den başka bu dünyaya liderlik edecek bir ülke, bir millet yok" dedi.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti