DURMAK YOK YOLA DEVAM

DURMAK YOK YOLA DEVAM

KONYA 0 ? 1 İ.M.KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 23. hafta maçında Atiker Konyaspor´a deplasmanda konuk olan İstikbal Mobilya Kayserispor, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 1-0´lık skor ve 3 puan ile ayrılarak puanını 31´e yükseltti.

Süper Lig´de 23.hafta mücadelesinde Konyaspor´a konuk olan İstikbal Mobilya Kayserispor, ilk yarısını 0-0 tamamladığı maçtan Deniz Türüç´ün attığı golle 1-0 galip ayrılarak haftayı 3 puan ile tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda istekli başladı. 25. dakikada orta alandan gelişen Atiker Konyaspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Jevtovic´in şutu az farkla auta çıktı. 39. dakikada sağ kanattan Deniz´in ceza sahasına yaptığı ortayı Kravets kafasıyla indirirken bu topa hareketlenen Chery, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ancak ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. İlk yarının son düdüğü ile birlikte taraflar devre arasına 0-0´lık eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan taraf Kayserispor oldu. 21.dakikada Lopes´in sağ kanattan ortasında ceza sahası içerisinde iyi yükselen Umut Bulut´un kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 52. dakikada Deniz Türüç´ün sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde topa iyi yükselen Kravets´in kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. 55.dakikada Deniz Türüç´ün ara pasıyla kaleci Serkan ile karşı karşıya kalan Kravets´in şutunda top yandan auta çıktı. Kayserispor aradığı golü 59.dakikada buldu. Bu dakikada Şamil Cinaz´ın ortasına ceza sahası içerisinde bulunan Deniz Türüç´ün gelişine vuruşunda Filipovic´in bacağına çarpan top ağlarla buluştu ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 80.dakikada ceza sahası içerisine giren Lopes´in sert şutunu kaleci Serkan kurtardı. 82.dakikada Fofana´nın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Mücahit Can Akçay´ın sert şutunu kaleci Lung kurtardı. 90 dakikanın sonunda ise 3 puanın sahibi Kayserispor oldu. Kayserispor puanını 31´e yükseltirken, 31 puanlı 3 takım arasında averaj farkı ile 10.sıraya yerleşti.

Kayserispor sezonun 24.haftasında ise 2 Mart Cumartesi günü saat 16.00´da kendi saha ve seyircisi önünde Beşiktaş´ı konuk edecek.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı