DÜŞMANLARIMIZIN VE TERÖRÜN AĞZIYLA KONUŞUYORLAR

DÜŞMANLARIMIZIN VE TERÖRÜN AĞZIYLA KONUŞUYORLAR

Ak Parti Kayseri 4. Olağan İl Kongresi AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla yapıldı. İl Kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan’ın hedefinde hem Suriye'ye hem CHP vardı.

Öte yandan İl kongresinde yapılan oylama sonucunda mevcut İl Başkanı Ömer Dengiz 499 oyla yeniden AK Parti İl Başkanlığına seçilirken diğer il başkanı adayı Hasan Hüseyin Uzkulekçi ise 16 oy da kaldı.

 

            Kadir Has Kongresi tarihindeki en kalabalık toplantılardan birine şahitlik etti. Ak Parti Kayseri 4. Olağan İl Kongresi, 10.000’den fazla partilinin katılımıyla yapıldı.

 

Pankartlar, bayraklar ve resimlerle süslenen salonu hınca hınç dolduran binlerce kişi AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı beklemeye başladı. Coşkulu kalabalığa ilk olarak hitap eden AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, “Binlerce vatandaşımızı partimize üye yaptık. Bugünkü sayımız ise 180..000 rakamını geçti. Buda Kayseri’de ki seçmen sayısının yüzde 22’si demek. Hedefimiz ise en kısa zamanda 200.000 sayısını aşarak Kayseri’de ki seçmen sayısının yüzde 25’ine ulaşmak” dedi.

 

Ardından kürsüye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise Başbakan Erdoğan’ın Kayseri’nin büyümesinde ve gelişmesinde ki tüm projeleri desteklediğini belirtti. Yıldız, “Türkiye büyüyor ama Kayseri Türkiye’nin büyüme hızından daha hızlı büyüyor” şeklinde konuştu.

 

            Konuşmalar yapılırken uçakla gökyüzünde olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Kongresine katılmak üzere Kayseri’ye geldi. Hava alanında şehrin önde gelenleri tarafından karşılanan Erdoğan, Başbakanlık otobüsüne binerek İl kongresinin yapılacağı Kadir Has Kongre Merkezine geldi. Binlerce vatandaşın birbirine karışan tezahüratları arasında Kadir Has Kongre Merkezine giren Başbakan uzun süre vatandaşları selamladı.

 

            Erdoğan’ın İç Politikadan Dış politikaya, muhalefetten, Suriye’ye anlatacak çok sözü vardı. Sözlerine AK Parti İl Başkanlığının yaptığı özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “14 Ağustos 2001’de bu kutlu yolculuğa Kayseri ile beraber çıktık. Kayseri bizim yol arkadaşımız, sırdaşımız, gönüldaşımız  oldu” diyerek Kayserililere teşekkür etti.

 

            Sözleri sloganlarla sık sık kesilen Başbakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nu da seçmenlerine şikayet etti. Dış siyasette

 

 

Onun için ben CHP'ye gönül veren kardeşlerime söylüyorum, sesleniyorum; ardından gittiğiniz bu genel başkan, maalesef bu ülkenin, bu milletin değerleriyle el ele, omuz omuza değil, İsrail'in değerleriyle omuz omuza, Baas rejimiyle omuz omuza bunu bilmenizi istiyorum. Biz bütün bu olayların olduğu dönemde durmadık, usanmadık, koşuyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor. Kayseri için hız kesmeden büyük projeler yaptık. Bugün kongremizin ardından Kayseri'de bir kez daha toplu açılış töreni gerçekleştireceğiz. 90 eser açıyoruz bugün. Tutarı ne biliyor musunuz- 90 eser 512 milyon, yani 512 trilyon. Bunları bugün Kayseri'ye kazandırıyoruz. Yatırımlara devam. Çünkü Türkiye bu eserlerle, bu hizmetlerle inşallah 2023'te dünyanın ilk 10'u arasında yerini alacak. Bugün açılışını yapacağımız eser ve hizmetler hayırlı olsun diliyorum."

 



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı