?DUYARLI VATANDAŞ TEMİZ TALAS?

?DUYARLI VATANDAŞ TEMİZ TALAS?

TEMİZLİK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR ...

TEMİZLİK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR...

?Duyarlı Vatandaş, Temiz Talas?  sloganıyla temizlik kampanyası başlatan Talas Belediyesi, temiz çevre konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla cumartesi günü Mevlana Mahallesi´nde personel ve vatandaşlarla birlikte temizlik yapacak.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlik öncesi açıklama yapan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  ?Geçtiğimiz hafta Ali Dağı´nda vatandaşlarımıza ve belediye personelimizle birlikte temizlik çalışmamızı yapmıştık. Bu hafta cumartesi günü Mevlana Mahallesi´nde temizlik çalışmamız başlayacak.  Mevlana Mahallesi 65 bin nüfusla Kayseri´nin en kalabalık mahallesi. Burada inşaatlar hızla devam ediyor. Ben Mevlana´yı şantiyeye benzetiyorum. Bundan dolayı da maalesef hem inşaat atıkları hem moloz olsun hem plastik ve şişelerle çevre kirlenmiş durumda. Belediye olarak elimizden geldiğince çalışıyoruz ama belediye olarak vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var.? dedi

Gerçekleştirilecek etkinliğe Mevlana Mahallesi sakinleri ve katılmak isteyen tüm vatandaşları davet eden Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

 ?İnşallah cumartesi günü saat 10.00´da Abdülhamid Han Cami´nin önünde buluşacağız. Saat 12.00´ye kadar Mevlana Mahallesi´ni temizlemiş olacağız. Belediye personelimizle birlikte ekip ve ekipmanlarımız hazır bulunacak. Kepçelerimiz ve kamyonlarımızla hafriyat atıklarımızı alacağız. Onun haricinde diğer atıkları da vatandaşlarımızla işbirliği içerisinde temizlemiş olacağız. Belediye olarak çevre temizliğini yapıyoruz ama asıl hedefimiz vatandaşlarımızın da çevreyi temiz tutmasını sağlamak. Çevre temizliği konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz.? 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi