EBA KADRAJ´ 3. Fotoğraf Yarışmasının birincisi

EBA KADRAJ´ 3. Fotoğraf Yarışmasının birincisi

?Halat Çekme Oyunu´ ...

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?Çocuk ve Oyun´ konulu ?EBA KADRAJ´ 3. Fotoğraf Yarışmasında ?Halat Çekme Oyunu´ adlı eser, Türkiye genelinde 3 bin 489 eserin katıldığı, yarışmada birinci oldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yarışmada birinci olan Mehmet Bedir ve Okul Müdürü Sezer İnan´ı makamında kabul etti.
Başarısından dolayı Mehmet Bedir´i tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, ?EBA eğitim sistemimizin olmazsa olmazlarından. Öğrencilerimizin eğitim hayatı boyunca yaralanacağı en büyük kaynak. EBA(Eğitim Bilişim Ağı) çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. EBA öğretmenlere ve öğrencilere eğitimde büyük kolaylık sağlayan bir platformudur. EBA öğretmenlere sağladığı kolaylıkların daha fazlasını öğrencilere sağlamaktadır. EBA´ya giriş yapan bir öğrenci oldukça zengin bir içeriğe ulaşabilmektedir. EBA´ya giriş yapan öğrenci başka öğrenciler tarafından paylaşılan notlara, sunumlara, görsellere rahatlıkla ulaşabilmekte ve bu materyallerden istediği gibi faydalanabilmektedir. Onun için gelecek yıl okullarımızda EBA´yı daha aktif kullanmayı amaçlamaktayız? diyerek sözlerini tamamladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı yarışmada Türkiye birincisi olan Mehmet Bedir ve Türkiye birincisi eseri ile günün anısına fotoğraf çektirdi.
?Halat Çekme Oyunu´ temalı fotoğraf İl Milli Eğitim Müdürlüğü makam katında oluşturulan köşeye asılarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı