ECO PARK´IN

ECO  PARK´IN

İLK DİREKLERİ DİKİLMEYE BAŞLADI ?

Kayseri  Mega  Toplu İş Yeri Kooperatifince  Ankara yolu  üzerinde yaptırılan  ?Eco Park´ adını verilen  toplu işyeri  projesinin temelinin atılmasının ardından ilk direkler  dikilmeye   başlandı? Kooperatif  başkanı  Ramazan  Özdemir  projeye ilginin çok yoğun  olduğunu tekrarlayarak  ?17 ay boyunca  bizim üyelerimize  ne söz verdiysek  hep önden gittik  hiçbir zaman  söylediğimiz sözlerin gerisinde kalmayarak hızlı bir gelişim  sergiledik. Temel atma işlemini  gerçekleştirdikten sonra  şuanda ilk  direklerimizi kolonlarımızı  dikmeye başladık ve   tüm hızımız ile devam ediyoruz. ? değerlendirmesinde  bulundu? 

Kayseri  Mega  Toplu İş Yeri Kooperatifi ?Eco Park´ adını verdikleri  toplu işyeri  projesinin temelini atarak  ilk  harcı koyduktan sonra, ilk direkler ve kolonları da dikmeye başladı?

Ankara Yolu ? Kaski  Arıtma Tesisi arkasındaki  arazide  kurulan  ve ?Eko Park´ adı verilen projenin ilk 500 iş yerinden oluşan 1. Etabının  geçtiğimiz günlerde  gerçekleştirilen  temel atma törenin  ardından ilk dirkek ve kolonlarının   da  dikilmeye başladığını belirten  Kooperatif  Başkanı  Ramazan Özdemir  projenin çok hızlı ilerlediğini ve ilginin çok  büyük olduğunun altını çizip ?Temel atmalarımızı yaptıktan sonra  şuanda ilk  direklerimizi kolonlarımızı  dikmeye başladık  tüm hızımız ile devam ediyoruz.   1, bloğumuzun prefabrik şeklindeki   duvarlarını dikerek   hızla  2, ve 3, 4 blok  konutlarımıza başlayacağız..? diye konuştu?

HABER : C.ÜSTEN



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı