ECZACILAR ODASI´NDAN ÜYELERİNE

ECZACILAR ODASI´NDAN ÜYELERİNE

SOSYAL TESİS MÜJDESİ

Kayseri 12. Bölge Eczacılar Odası üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Eczacılar odasının geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin yanı sıra, Oda Başkanı Oğuzhan Ulutaş, üyelerin sosyal tesise kavuşacakları müjdesini de verdi.
Kayseri 12. Bölge Eczacılar Odası´nın geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinin bir yenisi geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 kişilik yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programına, Kayseri Baro Başkanı Fevzi konaç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin katıldı.
Kayseri 12. Bölge Eczacılar Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş haber ekibimize yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; ?Geleneksel olan bu iftar programını büyük bir katılımla gerçekleştirmek çok güzel bir şey. 600 üyeli bir odanın başkanlığını yürütüyorum. Bugün 500´e yakın misafirimizi burada ağırlıyoruz. Programa katılan tüm meslektaşlarıma, sizlere, Oda Başkanlarına, Baro Başkanımıza, Diş Hekimleri Odası Başkanımıza, Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımız, Baro Başkan Adaylarımızdan Ali Bey, Partilerimizin Temsilcilerinden Katılımlar Var, Eczacılık Fakültesi Dekan vekilimize katılımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Allah yenisini gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallah.?
Eczacılar Odası´nın üyelerine ramazandan sonra etkinlikler ve projelerin devam edeceğini belirten Ulutaş, Eczacılar Odasına üyelerin faydalanabileceği bir sosyal tesis yapmayı hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu; ?Öncelikli olarak bayramdan sonra bir tiyatro kulübü kuruyoruz, bir tiyatro oyunu oynayacağız. Temel hedeflerimizin arasında artık bir sosyal tesis kazandırmak istiyoruz. Bunun için Belediye Başkanlarımızdan randevu talep edip, bayramdan sonra ziyaret etmeye başlayacağız. İki yıllık seçim dönemimizde, hedeflerimizden bir tanesi de üyelerimize ve halkımıza güzel bir sosyal tesis kazandırabilmek.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor