EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

EĞİTİM  ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

MELİKGAZİ HASTANESİNDE AMELİYATLARA BAŞLIYOR?

15 Temmuz  darbe kalkışması sonrası  hükümet  tarafından  çıkartılan OHAL Kararnamesi kapsamında  Fetullahçı Terör Örgütü ile ilişkisi olduğu tesbit edilen  ve faaliyetlerine son verilerek  Sağlık Bakanlığı´na  devredilen  sağlık kuruluşları arasında yer alan  ?Kayseri  Göz Melikgazi EK Binası olarak  ilimiz sakinlerinin  hizmetine sunan  Eğitim Araştırma  Hastanesi  Başhekimliği  gelecek hafta  içinde  göz hastalıkları ile  ilgili  ameliyatların  da başlatılacağını  duyurdu? Konu ile ilgili olarak haber ekibimize  bilgi veren  Baş Hekim  Yardımcısı İbrahim Ethem  Özsoy ?Yaklaşık  iki haftadır poliklinik hizmetlerimiz devam ediyor.  Gelecek  içinde ameliyatlarda  başlayacağız?  ifadesini  kullandı?

 

15 Temmuz  sonrası çıkartılan  Ohal  Kararnamesi  kapsamında  Eğitim Araştırma Hastanesi´ne devredilen  eski  ?Özel  Kayseri Göz Hastanesi´ nde  devam eden poliklinik  hizmetleri ile ilimiz sakinlerine hizmet verilmeye devam edilirken , gelecek hafta içinde  ameliyatlarında  başlayacağı  duyurularak  ilimiz sakinlerinin göze dair şikayetleri için bu hastaneyi tercih edebilecekleri   vurgulandı?  

Konuya dair haber  ekibimizin sorularını cevaplayan  Eğitim  Araştırma Hastanesi  Başhekim  Yardımcısı İbrahim Ethem Özsoy   SGK sağlık güvencesi altında  olana bütün ilimiz sakinlerinin randevu sistemi   ile yada doğrudan  hastaneye başvuracaklarını  belirterek  şunları kaydetti?  ? 667 sayılı kanun hükmünde kararnağme ile devredilen hastaneyi 48 saatte hizmete aldık. 25 Temmuzdan bu yana 2350 civarında hasta muane ettik. 9 katlı binada günlük yaklaşık 300 kişiye hizmet veriyoruz. Gözle ilgili  her türlü teşhis tedavi hizmetini veriyoruz şuanda sadece polikinlik hizmeti veriliyor bu hafta itibariyle de opersyonlar da başlayacak.lazer hizmeti de dahil her türlü cerrahi operesyonlar gerçekleştirilecek. Eğitim ve Araştırma hastanesindeki göz bölümü hale hizmete devam ediyor. Bu yeni binamız ek olarak hizmet verecek.Hastanemiz 182 Sağlık Bakanlığı alo randevu ile Melikgazi Ek binasından randevu alınarak gelindiği gibi randevusuzda gelebileceklerdir. SGK kapsamındaki tüm hastalarımız ücretsiz hizmet alabilirler. ? 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da