EĞİTİM BİR SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN,

EĞİTİM BİR SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN,

EĞİTİMDEKİ KAT SAYI ADALETSİZLİĞİ TARİH OLDU ...

EĞİTİMDEKİ KAT SAYI ADALETSİZLİĞİ TARİH OLDU

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Ekim ayı genişletilmiş il divan toplantısı yapıldı. Toplantıya Eğitim bir sen Genel Başkanı Ali Yalçın´da katıldı. Toplantıda konuşan Yalçın, eğitimdeki katsayı adaletsizliği, din eğitiminin seçmeli hale geleceği gibi konular artık tarih oldu diye konuştu.

Programın açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi Başkanı Aydın Kalkan, 2016´dan beri Kayseri´de yetkili  sendika olduklarını söyledi. Kalkan, şöyle konuştu. "Aldığımız güç ve cesaretle yollara revan olduk. Seferimize ise hep beraber devam ediyoruz. Mescid-i Aksa´yı düşünde gören ruhtan besleniyor. Arakan´ın acısını ise yüreğimizde hissediyoruz. Adını bile duymadığımız ülke yetimlerinin masum yüzlerine tebessüm olmaya çalışıyoruz. Kayseri Eğitim Bir Sen olarak 2016´dan beri Kayseri´de yetkili bir sendikadır.

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın´da yıllar önce  eğitimdeki katsayı adaletsizliği, din eğitiminin seçmeli hale geleceğini ve istenirse bütün okullarda Kuran-ı Kerim dersinin okutturabileceğini okullarda mescit açılabileceği gibi konuların tarih olduğunu belirterek şöyle konuştu.

Memur-sen. Sendikacılık olarak şimdiye kadar ortaya koyduğumuz kalite bu ülkede bir baharın mümkün olması noktasında yeni bir başlangıca vesile olur. Bundan 10 yıl önce birileri çıksa ve deseydi ki müsavvir ve mütekebbir bir edayla 1000 yıl sürecek diyen kudretli güya sözüm ona insanların tehdit savurduğu ve olanca gücüyle karabasan gibi çöktüğü bir iklimin çok fazla sürmeyeceği, 10 yıl sonra dağılacağı, üniversite kapılarından turnikelerin söküleceğini kat sayı adaletsizliğinin gideceğini din eğitiminin seçmeli hale geleceğini ve istenirse bütün okullarda Kuran-ı Kerim dersinin okutturabileceğini okullarda mescit açılabileceğini öğrencilerin ibadet hürriyetini alabileceğini 8 yıllık kesintisiz eğitim dayatmasının tarih olabileceği milli güvenlik dersi gibi biri bizi gözetliyor kameralarının okullardan sökülüp atılarak vesayetin tar u mar edileceğini kadınları kategorize edip kapalı ya da açık fark etmez onun kimliğine saygı duymak lazım ama onu fark edenlerin onları kategorize edip birbirine düşman ettiği bir zeminin kamusal alan yalanının 12 milyon 300 bin imzayla ana muhalefetin oy oranından  1 milyon fazla iradeyle bir kamyon imzayla hükümetin önüne konup tarihin değiştirileceğini kamuda memurların Cuma namazına gidebilecek şekilde din hürriyetlerinin verileceği ve mesai baskısının kenara konulacağını bundan 10 yıl önce söyleseler kahinlik yapıyorsun uykuda fazla kalmışsın derlerdi. 



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti