EĞİTİM BİR SEN KAYSERİ 1 NO´LU ŞUBE BAŞKANI AYDIN KALKAN,

EĞİTİM BİR SEN KAYSERİ 1 NO´LU ŞUBE BAŞKANI AYDIN KALKAN,

?Eğitime hazırlık ödeneği tüm eğitim çalışanlarına ödenmelidir?

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 No´lu Şube Başkanı Aydın Kalkan, her eğitim öğretim başında öğretmenlere ödenen eğitime hazırlık ödeneğinin tüm eğitim çalışanlarına verilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın Kalkan konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

?Milli Eğitim Bakanlığı yaklaşık bir milyon çalışanı ile ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın istikbali için çalışmaktadır. Eğitim bir süreç işidir ve eğitim öğretim faaliyeti, tüm çalışanlarının katkılarıyla başarıya ulaşmaktadır. Eğitimin asıl öğesi öğretmendir, okul idarecileridir. Fakat eğitim sürecinin sağlıklı sürdürülebilmesi için şeflerimizin, memurlarımızın, yardımcı hizmetli grubundaki çalışanlarımızın destekleri çok önemlidir. Bu anlamda tüm eğitim çalışanları zahmette yükü paylaşırken devletimizin çalışanlarına yönelik desteklerinden de paylarını almalıdır.?

Türkiye´nin en büyük eğitim sendikası olarak eğitim camiasının tüm çalışanlarının sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Kalkan, ?Bizler toplu sözleşme masasında Kamu işveren Heyeti ile pazarlık yapıyoruz. Kamu işveren Heyetine teklif götürme ve Kamu işveren Heyetinin tekliflerini değerlendirme yetkisi Eğitim Bir Sen´dedir. Sürekli Kamu İdare Kurulu toplantıları ile eğitim çalışanlarının sorunlarını kamu kesimine iletmekteyiz. Büro çalışanlarımızın sorunlarını da Eğitim Bir Sen çözmüştür, çözmeye devam edecektir. İdari hizmetlerde görev yapan eğitim çalışanlarımız bizlere destek olsun, biz onların tüm taleplerini en güçlü şekilde hem gündeme hem de masaya taşımakta kararlıyız. Diyoruz ki eğitim çalışanlarının tamamı eğitime hazırlık ödeneğini almalıdır. Bu konuda ciddi bir talep var, yetkililerin eğitim çalışanlarının bu haklı talebine kulak vermelerini bekliyoruz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ