EĞİTİM-BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI AYDIN KALKAN:

EĞİTİM-BİR-SEN ŞUBE BAŞKANI AYDIN KALKAN:

?MEMURLARA HAKSIZLIK YAPMAMAYA ÖZEN GÖSTERMELİYİZ?

Eğitim Bir Sen  Kayseri Şube Başkanı  ve Memur Sen İ l Temsilcisi  Aydın Kalkan  Sendika binasında  bir a basın açılması yaparak  15 Temmuz darbe kalkışması sonrası  yaşanan süreci değerlendirdi?  Kalkan  Fetullahçı  Terör Örgütü  ile mücadelenin  başarıya ulaşabilmesi  için  bu lanetli yapının bütün ayaklarına müdahale  edilmesi  gerektiğinin altını  çizip  ?Ancak  memurların  açığa  alınma sürecinde  azami dikkat  gerek.  Bu zorlu süreçte kimseye haksızlık yapılmaması  sürecin başarıya ulaşmasına  katkı sağlayacaktır?  ifadesini  kullandı?

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan  sendika binasında  bir basın açıklaması gerçekleştirerek   15 Temmuz darbe kalkışması ve sonrasında  yaşanan süreci değerlendirdi?  Kalkan   açıklmasında  mücadele sürecinin  başarıya ulaşabilmesi  için  FETÖ/PDY´nin tüm ayaklarına müdahale edilmesi gerektiğini  vurgulayıp ?FETÖ/PDY´nin en büyük gücü  finans ayağıdır. Bu konun çok iyi analiz edilip bu kaynak kurutulmalıdır.   Bunun yanında siyasal ayağının da ihmal edilmemeli  ve her alanda ve her kurumda ciddi temizlik  çalışması yürütülmelidir.   Yeni paralel örgütlerin oluşturulmaması için   sendikalar ve meslek örgütlerine kulak verilmesi gerekir?  ifadesini  kullnadı?

Şube Başkanı  Kalkan  sözlerinin  devamında   15 Temmuz  sonrası yaklaşık bir ay süresince  tüm meydanlara  da  gerçekleştirilen  ?Demokrasi Nöbetleri´  konusunda da  değerlendirmede bulunarak ?Demokrasi nöbetleri millet olma bilincimizi pekiştirdi.  Sivil toplum kuruluşlarının darbeye karşı sağlam duruşlarını tebrik ediyorum? diye konuştu?

Kalkan  sözlerinin sonunda     81 bin kamu çalışanın açığa alındığını  hatılatarak?Bu sürecin  çok iyi analiz edilmesi  gerekir.   Kimsenin haksız yere mağdur edilmemesine özen göstermeliyiz  aksi halde  bu hainleri  temizlemek  isterken,  mağdur olacak  suçsuz insanların  ortaya çıkması süreci zora sokar?  değerlendirmesinde   bulanarak   yetkilileri uyardı?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor