EĞİTİM BİR SEN ÜYELERİ SANDIĞA GİTTİ

EĞİTİM BİR SEN ÜYELERİ SANDIĞA GİTTİ

KALKAN: ?BU BİR HİZMET YARIŞIDIR?

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube´nin 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi? Seçimli Genel Kurulda uzun yıllardır şube başkanlığı görevin yürüten ve aynı zamanda Memur Sen İl Temsilcisi olan Aydın Kalkan´ın yanı sıra Cemal Bolgi´de başkanlık koltuğu için aday oldu? Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı´nın da onur konuğu olarak iştirak ettiği Genel Kurul´da üyelere seslenen mevcut başkan Kalkan ?Bu bir hizmet yarışıdır. Cefakar insanların açtığı yolda vefa ile yürüyen dava arkadaşlarımızın sayesinde bu kutlu yolculuk zirveden yeni ufuklara taşınmıştır? ifadesini kullandı?

Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube´nin 6. Olağan Genel Kurulu Holiday İnn Otel´in konferans salonunda gerçekleştirildi? AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Melikgazi Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı´nın onur konuğu olarak iştirak ettiği Genel Kurul´da başkanlık koltuğu için iki aday kıyasıya mücadele verdi? Mevcut Şube Başkanı Aydın Kalkan´ın yanı sıra Cemal Bolgi´nin de başkan adayı olduğu Genel Kurul ?da adaylardan önce delegelere seslenen AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Türkiye´nin her zaman yoluna emin adımlarla devam edeceğini vurgulayarak ?Türkiye kendisine yapılan bütün tehditlere rağmen ister siyasi isterse ekonomik ne olduğuna bakılmaksızın yolundan yürümeye devam edecektir. Dışarıdan gelen tehdidin büyüklüğü ne olursa olsun bizler kendi içerimizde tatlı rekabetlerde olsa birliğin ve beraberliğin bir olmanın omuz omuz vermenin her zaman bunu yürekten yapmanın örneklerini verdiğimiz takdirde tehditler küçülecektir? değerlendirmesinde bulundu?

Yeni dönemde başkanlık için mücadele veren mevcut başkan Aydın Kalkan´da delegelere seslenirken sorumluluklarının farkında olduklarını ve üyelerine verdikleri sözlerinin olduğunun altını çizerek ?Bu bir hizmet yarışıdır. Cefakar insanların açtığı yolda vefa ile yürüyen dava arkadaşlarımızın sayesinde bu kutlu yolculuk zirveden yeni ufuklara taşınmıştır. Emanete asla gölge düşürmemeye söz verdik. Bizler de sorumluluğumuzu layıkıyla temsil etmek için canla, başla çalışacağız. Bu milletimize, üyelerimize ve tarihe verilmiş bir sözdür. Biz Türkiye´nin en yaygın en kuşatıcı, en büyük sendikası ve sivil toplum örgütüyüz? şeklinde konuştu?

Konuşmaların tamamlanmasının ardından yeni dönemde başkanlık yapacak ismi belirlemek için oylamaya geçildi? 162 delegenin oy kullandığı seçimlerin sonunda ipi göğüsleyen Aydın Kalkan oldu?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ