EĞİTİMCİLERDEN ARIK´A TEŞEKKÜR,

EĞİTİMCİLERDEN ARIK´A TEŞEKKÜR,

?SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU?

Eğitim Sen Kayseri Şube Başkanı Ulaş Apaydın, CHP Milletvekili Çetin Arık´a teşekkür etti. Milletvekili Arık´ın kendilerinden biri olduğunu ifade eden Apaydın, ?Burada bir hakkı teslim etmemiz lazım. Milletvekilimiz sadece seçim dönemlerinde değil, sık sık bizlerle bir araya geldi. Sorun ve önerilerimizi dinleyerek bunları gündeme taşıdı, her zaman yanımızda oldu? diye konuştu.

CHP Kayseri milletvekili adayları çalışmaları aralıksız sürdürüyor. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve milletvekili adayı İnci Babadağı, Kocasinan ilçe örgütü ile Eğitim Sen´i ve Galericiler Sitesi´ni ziyaret etti.

CHP´nin Eğitim Sen´i ziyaretinde konuşan Şube Başkanı Ulaş Apaydın, Milletvekili Çetin Arık´a teşekkür etti. Apaydın, Milletvekili Arık´ın sadece seçimler öncesi değil her zaman kendilerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduğunu ifade ederek, ?Burada bir hakkı teslim etmemiz lazım. Milletvekilimiz sadece seçim dönemlerinde değil, sık sık bizlerle bir araya geldi. Sorun ve önerilerimizi dinleyerek bunları gündeme taşıdı, her zaman yanımızda oldu. Bizlerin şikayet ve önerilerini Meclis´te gündeme taşıdı. Ben huzurunuzda kendisine teşekkür etmek istiyorum. Biliyoruz ki orada bizim bir kardeşimiz, bir yoldaşımız var? diye konuştu.

İŞ GARANTİLİ, PARASIZ, NİTELİKLİ EĞİTİM

Apaydın´ın ardından eğitimcilere seslenen Arık ise görevini yapmaya çalıştığını ifade ederek, bundan sonraki süreçte de eğitim neferleriyle bir araya geleceğini belirtti. CHP iktidarında öncelikli konulardan birinin eğitim olduğunu belirten Arık, eğitimde liyakatin önemine dikkat çekerek, yandaşların değil, liyakatli insanların eğitim yöneticisi olması gerektiğini söyledi. Arık, ?İktidarı boyunca eğitim politikalarını sürekli değiştiren AKP, en değerli varlığımız olan çocuklarımızı deneme tahtasına çevirdi. Eğitim kurumlarının içi boşaltıldı. Dar gelirli ailelerin çocuklarının nitelikli eğitim olanakları ellerinden alındı. Eğitimin niteliğindeki düşüş, öğrencilerin ve velilerin daha iyi bir gelecek hayallerini boşa çıkarmıştır. Aileler ve gençler için bu durum, büyük umutsuzluğa sebep olmuştur. İyi ve kaliteli eğitim, yüksek gelirli küçük bir azınlığın ayrıcalığı haline getirildi. CHP iktidarında hedefimiz iş garantili, parasız ve nitelikli bir eğitim sistemini hayata geçirmektir? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor