EĞİTİMCİLERİN UN DAĞITIMI BÜNYAN İLÇESİ’NDE DEVAM ETTİ

EĞİTİMCİLERİN UN DAĞITIMI BÜNYAN İLÇESİ’NDE DEVAM ETTİ

350 TORBA UN İHTİYAÇ SAHİBİNE DAĞITILDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde öğretmenlerin ek ders ücretleri ile öğrencilerin kumbaralarındaki paralarıyla desteği ile temin edilen unlar ihtiyaç sahiplerine yine öğretmenler vasıtası ile ulaştırılmaya devam ediyor. 350 torba un kampanya çerçevesinde yine eğitimciler tarafından Bünyan ilçelerinde ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen kampanya ile öğretmen ve öğrencilerin katkısıyla tedarik edilen 350 torba un, Bünyan ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de katkısıyla düzenlenen kampanya ile Bünyan ilçesinde öğretmenlerin yardımı ve öğrencilerin harçlıklarından toplanan parayla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere alınan 25'er kilogramlık 350 çuval unun dağıtımı gerçekleştirdi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Çelik, dağıtım etkinliğinde, yardım kampanyasına çocukların, kumbaraları, öğretmenlerin de maaşlarıyla destek verdiğini belirterek, içinden geçilen zor günlerde birlik beraberlik ruhunu güçlendirmek, insanlara destek olmak için kenetlendiklerini ifade etti.

Vefa destek gruplarında görev alan öğretmenler aracılığı ile ilçedeki ihtiyaç sahiplerini tespit ettiklerini aktaran Çelik, Türk milletinin bu zorlu süreçte vefasını, desteğini bir kez daha gösterdiğini kaydetti.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun da eğitim camiasına, destekleri için teşekkür ederek, zor günlerde insanlara yardım etmenin önemine değindi.Vefa sosyal destek gruplarının, ev ev vatandaşlara ulaşarak hizmet verdiğini vurgulayan Altun, Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.Unlar, daha sora öğretmenler tarafından ihtiyaç sahiplerine evlerinde teslim edildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ