EĞİTİMCİLER’İN UN DAĞITIMI TALAS’TA DA DEVAM ETTİ

EĞİTİMCİLER’İN UN DAĞITIMI TALAS’TA DA DEVAM ETTİ

50 ÇUVAL UN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde öğretmenlerin ek ders ücretleri ile öğrencilerin harçlıkları ile verdikleri destekle temin edilen unlar ihtiyaç sahiplerine yine öğretmenler vasıtası ile ulaştırılmaya devam ediyor. Develi ve Yahyalı İlçelerinin ardından Talas’ta 50 çuval unu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken; İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci kampanyaya destek veren öğretmen ve öğrencilere şükranlarını sunup ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteklerinin devam edeceğini duyurdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde öğretmenlerin ek ders ücretleri ile öğrencilerin harçlıkları ile verdikleri destekle temin edilen unlar ihtiyaç sahiplerine yine öğretmenler vasıtası ile ulaştırılmaya devam ediyor.Kampanyası çerçevesinde öğretmenlerin ek ders ücretleri ile öğrencilerin kumbaralarındaki paralarla destekleri ile temin edilen50 çuval un bu kez Talas’ta ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci un dağıtım kampanyasına dair yaptığı açıklamada öğretmenlerin ve öğrencilerin yardımı ile alınan unların ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtımı için bu kez Talas’ta olduklarını belirtirken şunları kaydetti. “Biliyorsunuz insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Biz bu desturla yetiştik. Bugün Kayserimizin öğretmenlerinin, öğrencilerinin topladığı paralarla ihtiyaç sahiplerine temin edilen unların dağıtımı için bir aradayız. Tabi çok özel günler. Bir bayram öncesi yarın inşallah çocuklarımızla mutlu olacağız. Bir sonraki günde bizim Ramazanımız. 50’şer kiloluk un çuvallarını daha önce belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Tabi Vefa gruplarında bizim çalışan vefakâr, cefakâr öğretmenlerimiz var. Bu öğretmen arkadaşlarımız yine okullarımızın, öğretmenlerimizin çocuklarımızın yardımı ile alınan unları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklar. Bundan sonra Milli Eğitim ailesi olarak yardımlarımıza devam edeceğiz. Ben tüm öğretmenlerimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bugünleri hep beraber atlatmak dileğiyle çalışmaya devam edeceğiz.“değerlendirmesinde bulundu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti