EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, dış güçler ve içimizdeki hainlerle mücadele etmek için her alanda iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, dış güçler ve içimizdeki hainlerle mücadele etmek için her alanda iyi yetişmiş nesillere ihtiyacımız olduğunu belirtti. Bunun için eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Çelik, "Çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas-Başakpınar´da yaptırılan Fatma-Yüksel Başbuğu İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi´nin tanıtım programı yaşadığımız hain terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. Açılış, tanıtım ya da temel atma törenlerinin iptal edilebileceğini; ancak hizmet ve yatırımlarda hız kesilmeyeceğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, özellikle insana yönelik yatırımlara ağırlık vermeye devam edeceklerini kaydetti.
Gelecek nesillerin iyi yetişmesine büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Çelik, "Bu ülkenin geleceğinin nasıl olacağının karar vericileri gelecek nesillerimiz olacaktır. Eğer dış güçlerin karıştırmaya cesaret edemediği, hainlerin barınmadığı, çok daha müreffeh bir ülkede yaşamak istiyorsak daha fazla azim ve gayret göstermeliyiz. Çocuklarımıza en güzel imkanları sunacağız, onlar da yalnızca kendileri için değil, aileleri, memleketleri ve vatanları için daha çok çalışacaklar. Ülkeler arasındaki yarışta, başka devletlerden önde olmak için her alanda kendimizi yetiştirmek zorundayız. Bu bilinçle, belediye olarak eğitimdeki alt yapıya elimizden gelen desteği veriyoruz. Çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi için beş ayrı okul yaptırarak milli eğitimin hizmetine sunduk. Bizler belediye olarak okulların yapımına başlayınca hayırseverlerimiz de bizim yükümüzü aldı. Başakpınar Mahallemizdeki okulumuzun yapımına katkı veren Hayırsever Başbuğu ailesine içtenlikle teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Okulumuzun Başakpınar Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Buradan yetişecek evlatlarımızın vatanımıza ve milletimize yararlı çalışmalar yapmalarını Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”