EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ SÜRÜYOR

EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ SÜRÜYOR

Talas Belediyesi girişimleri sonuç verdi. Hayırsever Mehmet Akköse, ilçeye bir ilkokul yaptırarak eğitime katkı sağlayacak.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Talas Belediyesi ve hayırseverler işbirliğiyle Kayseri´de eğitime her geçen gün bir katkı daha sağlanıyor. Bu kapsamda son olarak hayırsever Mehmet Akköse tarafından Talas´ın Mevlana Mahallesinde yapılacak 24 derslikli Mehmet-Zeynep Akköse İlkokulu yapımı için Kayseri Valiliği´nde protokol imzalandı.                      

 Valilik´teki imza törenine Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve hayırsever Mehmet Akköse katıldı. Protokolün ardından okulun yapılacağı arsa incelendi. Buradaki incelemeye AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İlçe Başkanı Kerem Ekici, Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın da hazır bulundu.        

5 bin metrekare alana yapılacak ve çevresiyle birlikte 8 bin metrekareyi bulacak okulla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?Talas´ta özellikle Mevlana Mahallemizde öncelikli ihtiyaçlarımızdan biri okuldu.? değerlendirmesinde bulundu.

?Bu nedenle elimizden geldiğince okul arsası üretmeye çalıştık.? diyen Başkan Palancıoğlu, 13 yeni okul arsası ürettiklerini kaydetti. Bunların 5´ini devlet yatırımlarıyla yaptırdıklarını belirten Başkan Palancıoğlu şöyle konuştu:

?Şimdi de hayırseverimizle birlikte yeni yatırımlar yapıyoruz. Bugün kurumlarımız ve hayırseverimizle güzel bir protokol imzaladık. İnşallah bu okulun 15 Mart gibi temelini atacağız. Nasip olursa da 6 ayda yapımını tamamlamayı planlıyoruz. Biz de kazı, dolgu, peyzaj, istinat duvarı ve yeşillendirilmesine kadar karşılayacağız. Böylelikle bölgemizin okul ihtiyacını karşılamış olacağız. Başta hayırseverimiz Mehmet Akköse amcamıza ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemize, şehrimize hayırlı olsun.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"