EĞİTİME HAYIRSEVER KATKISI

EĞİTİME HAYIRSEVER KATKISI

Hayırsever Prof. Dr. Ayten ve Mahir Köseoğlu çifti, Kayseri`nin İncesu ilçesine, 16 derslikli Anadolu Lisesi yaptıracak. Okulun yaptırılmasıyla ilgili protokol, Kayseri Valisi Orhan Düzgün`ün makamında imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Orhan Düzgün, Kurban Bayramı arefesinde eğitim adına yine bir güzellik yaşandığını ifade ederek, ``Bugün itibarıyla 90`lı yaşlarında olan hayırseverlerimiz Prof. Dr. Ayten Köseoğlu ile değerli eşleri Mahir Köseoğlu, yine bizleri mutlu edecek bir hayır işinde bulundular ve İncesu ilçemize 16 derslikli bir Anadolu Lisesi yaptırıyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz`` dedi.
Hayırsever vekili Murat Aksoy da, hayırsever Ayten ve Mahir Köseoğlu çiftinin İstanbul`da yaşadıklarını ve kendi kazançlarıyla bu hayır işlerini yaptıklarını bildirdi. Aksoy, ``Ayten ve Mahir Köseoğlu büyüklerimiz, bundan 2 yıl önce de yine İncesu`da bir okul yaptırmışlardı. Şimdi de Anadolu Lisesi`ni yaptırıyorlar. Ömürleri yettiği sürece de eğitime destek olmaya çalışacaklar`` diye konuştu.
Konuşmaların ardından okul yapımı için hazırlanan protokol, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Hayırsever Vekili Murat Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, İncesu Kaymakamı Ercan Öter ve İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol tarafından imzalandı. İmzalanan protokole göre yaptırılacak olan okulun ismi Fatma-Ömer Lütfi Arıtan Anadolu Lilesi olacak.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı