EGS GRUP OLARAK

EGS GRUP OLARAK

2 BİN 500 KONUTU TAMAMLADIK

Ekrem Şahin: Bugün hepimiz ülkemiz için daha çok çalışmalıyız
EGS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Şahin yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Şahin bugüne kadar 2 bin 500 konutun inşaatını tamamladıklarını belirterek, ?Hemşerilerimiz konutlarına oturdular. Şükürler olsun hiçbir şikayetleri yok.Bizde onlara en iyi hizmeti verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz? dedi.
EGS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Şahin inşaat ve hazır beton sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek,belediyelerimizin,daha çok da Kocasinan Belediyemizin denetim ve öncülüğünde gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşümü gerçekleştirme adına başarılı ve önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek şunları söyledi:
?Gecekonduları kaldırıp yerine yeni ve lüks daireler inşa ederek mahalle sakinlerinin umutlarına ve duygularına tercüman olduk. Elimizi hararetle sıkan nasırlı eller çileli yüzündeki derin çizgilerle haydi diyen yaşlılar gözlerimizin derinliğinde yüreğimize bakan beyaz yaşmaklı ağzı dualı teyzelerin çevremizi kuşatan cıvıl cıvıl çocuklarımız biz bu yola mahalle sakinlerimiz in hayır dualarıyla çıkmıştık. Biliyorduk ki o duaların ışığı yolumuzu aydınlatacak. Buna olan inancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Parlak bir gelecek inşası başka nasıl mümkün olacaktı. Nerden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayalım. Hamdolsun her biri başarı efsanesi olan 2500 Konutu inşaa ettiğimizi İnanıyorum ki yaptığımız bu hizmeti mahalle sakinleri unutmayacaktır. Bu başarı bir şahsa mal edilmemekten öte başta tüm mahalle sakinlerinin başarısıdır. Geriye dönüp baktığımızda bizi dualarıyla destekleyen mahalle sakinlerine sahip çıktığımızı düşünüyorum. Mahallemizde ki o ilk günlerdeki beyaz sakallı ve yaşmaklı ninelerimizin duaları, ?haydi yürü oğlum? diye teşvik eden ihtiyarların umutları boşa çıkmadı. Hamdolsun çocukların cıvıltıları kesilmedi. O ilk günde gözlerde yanan umut parıltılarının hiç bir zaman sönmedi. Mahallemizin eski halini hatırlayıp bugün şöyle bir kıyaslayan. Nasıl gelişmiş nasıl değişmiş nasıl yenilenmiş ve nasıl dönüşüm yaşanmış değil mi. Başarı güzergahı inişli çıkışlı engel ve hendeklerle doludur.Emek vermeden alın teri dökülmeden fedakarlık gösterilmeden hedefe varılması mümkün değildir. ??
EGS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Şahin,Türkiye´de herkesin bugün eskisinden daha çok çalışmak,daha çok üretmek ve birbiriyle kenetlenmek zorunda olduğuna işaret ederek,?Ülkemiz üzerine hainler oyun oynuyor.Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin bu hainlerin oyunlarını bozacak, 15 Temmuz´da bozdu da. Şuan dış destekçileri ile birlikte ülkemize ihanet eden hainler ve onların hesapları yine Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, milletimizin feraseti ve kenetlenmesi ile inşallah giderilecektir? dedi?
Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
?Tüm bu güzel gelişmeler yaşanırken ülkemizin birlik ve bütünlüğüne istikrarını kast eden hainler, darbe tutkunları , şer odakları silahların gölgesine sığınarak alçakça kalkışma da bulundular. 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemiz bir darbe girişimine maruz kaldı. Askeri yapılar içinde konuşlanmış FETÖ üyesi bir grup hain kendi halkına silah doğrultu. Tanklar şehirlerin meydanlarına sürüldü. Halkın üzerine bombalar ve kurşunlar yağdırdı. Sayın Cumhurbaşkanımızın telefon görüşmesi bu çağrıya beraber millet Türkiye´nin dört bir yanından sokaklara meydanlara, şehirlerin kasabaların kilit noktalarına akın etti .Millet Sayın Cumhurbaşkanımızdan mesajı almış ve etten bir duvar örmüştü. Şehrimizde her gün demokrasi nöbetlerinde yan yana omuz omuza birlikte olduk. Önce ülkemizin bütünlüğü ve yılmadan bıkmadan demokrasi nöbetimizde halkımızı bir arada tuttuk. Hem içimizdeki düşmanlara hem de dış tehditlere karşı milletle birlikte verilecek mücadele ve bu kutlu yürüyüş nesiller boyu devam edecektir ve biz birlikte Kayseriliyiz. Burada başarıya katkısı olan herkesi en kalbi duygularımla tebrik ediyor Allah gayretlerimizi boşa çıkarmasın ve başarılarımızı daim kılsın. İşte bu duygularımızla her aydınlığı yangın sananlar güneşe çamur atmaya devam etsinler. Bugün son teslim ettiğimiz konutlar da aileleriyle birlikte güle güle oturmaları dileğimizle saygılarımı sunarım.?



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti