EKE:YAŞANILANLARDAN DERS ÇIKARMALI

EKE:YAŞANILANLARDAN DERS ÇIKARMALI

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Siirt’in Pervari İlçesi Köprüçay Köyü'nün güney kesiminde meydana gelen helikopter kazası sonucu şehit olan 17 askere Allah’tan Rahmet diledi. Başkan Eke, yaşanılan bu olaylardan 10 yıldan be

Başkan Mete Eke, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Hain terör örgütünün saldırılarına siper olmak amacıyla, canlarını hiçe sayan vatan ve millet bekası için mücadele eden askerlerimiz, geçirdikleri elim bir helikopter kazası sonucu hakka yürümüşlerdir.
Yüreklerimizi yakan aile ocaklarına ateş düşüren 17 şehidimiz, vatanımızın birçok ilinde ve ilçesinde aileleri başta olmak üzere Türk Milleti’ni hüzne ve yasa boğmuştur. Şehitlerimizden Sarız nüfusuna kayıtlı İbrahim Çelik, Bünyan Elbaşı nüfusuna kayıtlı Onur Karasungur, genç yaşta vatan ve devletimizin bekası için şehit olmuşlardır.
Bu manzaradan milletimiz başta olmak üzere, devletimizin bütün unsurları ve özelliklede 10 yıldan beri hain terör örgütü ve yandaşlarını şımartan, taviz veren, açılım yapan, hoşgörü ile karşılanmasını isteyen, AKP Hükümeti ve zihniyeti ders çıkartmalılar, bu konu üzerinde iyi düşünmelidirler. Son noktaya gelen Türk Milleti’nin sabrını daha fazla sınamaya kalkmamalıdırlar.
Artık dünya devletleri ve herkes şunu iyi bilmelidirler ki; bu işin insan haklarıyla, demokratikleşmeyle uzaktan yakından alakası kalmamıştır. Türk Milleti’nin vatanlarını nasıl aldıklarını ve bu konuda nasıl mücadele edeceklerini iyi bildiğini dost düşman zihin süzgecinden geçirmeli ve ona göre hareket etmelidir.
Buradan vatanımızın 17 Ocağına düşen ateşle kavrulan şehitlerimize Cenabı Allah’tan Rahmet, yakınlarına, ailesine ve Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. “

 



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor