EKONOMİNİN TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

EKONOMİNİN TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Kayseri ekonomisinin lokomotifleri; Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek esnafı yakından ilgilendiren projeleriyle, esnaf dostu belediye olmaya devam edeceklerini belirtti

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk ziyaretini Kayseri Sanayi Odası’na yapan AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik’i Oda Başkanı Mustafa Boydak ve Meclis Başkanı Nurettin Okandan ağırladı.

30 Mart seçimlerinde Mustafa Çelik’e başarılar dileyen Mustafa Boydak, “Sayın Çelik’in toplumdaki saygın yerini, faaliyetlerini hepimiz biliyoruz. Kayseri’de her dönem olduğu gibi İnşallah bu seçim dönemi de centilmen bir yarış içinde geçer. Şehrimizin ahengi çok önemli ancak kalitenin yakalanması için rekabet ortamı oluşmalıdır” diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, üniversiteler ve belediyelerin sergilediği uyumun Kayseri’yi Türkiye ortalamasının üzerinde tuttuğunu vurgulayan Mustafa Çelik de “İnşallah seçilmemiz durumunda bu uyumu artırarak sürdürmenin gayreti içinde olacağız” dedi. Konuşmaların ardından Kayso Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Mustafa Çelik’e günün anısına porselen cezve takımı hediye etti.

Mustafa Çelik ve beraberindekiler daha sonra Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Esnaf Odaları Birliği’nin her zaman ayrı bir yerinin olduğunu belirten Mustafa Çelik, esnafların iş imkanlarını artıracak projelerinin olduğunu ve geliştirilecek her projede yine Esnaf Odaları Birliği’nin görüşlerini alacaklarını söyledi.

Büyükşehir, Kocasinan ve Melikgazi Belediyelerinden esnaflar olarak çok memnun olduklarını belirten Mustafa Alan, ‘Ben Mustafa Çelik’i yakından tanıyorum. Kocasinan Belediyesi’nde de daha aktif hizmet yapacağınıza inanıyorum. Proje tanıtım toplantınızı izleme imkanımız oldu ve anlattığınız her işi yapacağınız kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

Mustafa Çelik de Oda Başkanı Alan’a Kapalı Semt Pazarları projesini detaylı olarak anlattı.

Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği ziyaretinin ardından Ticaret Odası’na geçen Mustafa Çelik, Oda Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tarafından karşılandı.

Mustafa Çelik burada yaptığı konuşmada,” Bir kentin sanayisi ne kadar gelişmiş ve ticaret erbabı ne kadar varlıklıysa şehre o oranda katkısı oluyor. Kocasinan Belediyesi olarak sadece üretime yönelik değil, ticaret erbabına da yönelik ticaret merkezleri çalışmamız var. Daha geniş sosyal donatı alanları ve ulaşım imkanları olan daha iyi mekanlar yapacağız. Tabi ki sizlerden gelecek öneriler de bizleri daha iyi yönlendirecek” şeklinde konuştu.

Kayseri Ticaret Odası’nın her adaya eşit mesafede olduğunun altını çizen Mahmut Hiçyılmaz ise konuşmasında “Hem kişilik, hem çalışkanlık, hem de dürüstlük vasıflarınız o makama uygun olduğunuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Mustafa Çelik’in son ziyaret durağı Kayseri Ticaret Borsası oldu. Bekir Yıldız Başkanlığı’ndaki Kocasinan Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Ünlü, ‘İnşallah siz de seçildiğinizde uyumlu bir çalışma içerisinde oluruz’ dedi.

Mustafa Çelik de destekleri için Ticaret Borsası yönetimine teşekkür etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı