ELAZIĞ DEPREMİ ETKİNLİKLERE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

ELAZIĞ DEPREMİ ETKİNLİKLERE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

ETKİNLİKLER İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan ve 22 kişinin hayatını kaybettiği 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yurt genelinde bir çok kutlama ve etkinlik ertelenirken; ilimizde de ‘Türkü Dağarcığı’, ‘Beyaz Kuruşun’ tiyatro oyunu ve ‘Sucukla Patla’ etkinliği ileriki bir tarih de gerçekleştirilmek üzere ertelendi.

22 kişinin hayatını kaybettiği merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki deprem yurt genelinde hafta sonu gerçekleştirilmesi planlanan bir dizi etkinlik ve kutlamaya gölge düşürdü.

Etkinlikler ileriki tarihlere ertelenirken bu kapsamda ilimizde de Erciyes AŞ tarafından Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı'da yarın gerçekleştirilecek sucuk yeme yarışması "Sucukla Patla" etkinliği ertelendi.

Çanakkale Savaşı Şehit ve Gazi Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğün Salonunda sahnelenecek "Beyaz Kurşun" adlı tiyatro oyunu da ileriki günlerde izleyiciyle buluşacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk halk müziği konseri, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ertelendi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, kentteki kültür sanat faaliyetleri kapsamında Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde bugün gerçekleştirilmesi planlan "Türkü Dağarcığı" konserinin, ileriki günlerde izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

Açıklamada, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu tarafından bu akşam gerçekleştirilmesi planlanan konser, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sebebiyle ertelenmiştir. Yaşanan afette hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"