ELEKTİRİK ŞİRKETİ KARDA

ELEKTİRİK ŞİRKETİ KARDA

KCETAŞ 2011 OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI BÜYÜKKEÇECİ: KAYSERİ, ELEKTRİK YÖNÜNDEN EN SORUNSUZ İL” Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi 2011 Yılı Olağan Genel Kurulu Şirket konferans salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Büyükşehir Belediye Ba

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısını divan Başkanı Mehmet Özhaseki, nezaretinde gerçekleştirdi. Genel kurulda kısa bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, Genel kurulumuzun ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyor, ben emeği geçen tüm yetkililere ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Özhaseki`nin açıklamalarının ardından kürsüye gelerek bir konuşma yapan Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, 2012 yılı için ise yatırım ve işletme bakım harcamalarımız 46 milyon TL olarak EPDK tarafından onaylanmıştır. Ülkemizde yine hiçbir şirkette olmayan tüketimi yüksek müşterilere yönelik sayaçların uzaktan okunup izlenmesi projesinde 1500 olan sayı 3000 e çıkartılmış olup satışımızın % 70 i uzaktan izlenip şirketimizden faturalandırılmaktadır” dedi.

Büyükkeçeci, Mobil saha ekipleri kurarak mevcut tüketicinin evinde abone güncellemesi yoluna gidilecek ve yeni abone olmak isteyenlerin işlemleri çağrı merkezi tarafından alınıp mobil ekiplere bildirilecek ve abone olacak kişinin ikametinde işlem tesis edilecektir. Abonelerin cep telefonları güncellenecek ve şirketimiz ile ilgili bilgiler ve haberler SMS yoluyla abonelerimize gönderilecektir. Bu modern hizmet için çalışmalarımız bitme aşamasına gelmiş olup kısa zamanda hayata geçirilecektir. Abonelerimizin bizden en büyük istekleri yılda bir defa yaptığımız periyodik bakımlarda 6-8 saatlik mecburi elektrik kesintisinin en aza indirilmesiydi. Biz yaptığımız son yatırımlar ve teknolojik çalışmalarla bu yıl bakımlarımız sırasında hiç elektrik kesmeden bu bakımları gerçekleştireceğiz. Bu da ülkemizde bir ilk olacaktır” şeklinde konuştu.

Şehirde yaşanan elektrik kesintilerinin yapılan çalışmaları sonucunda en aza indirdiklerini dile getiren Büyükkeçeci, Kayseri'nin elektrik yönünden en sorunsuz il olduğunu vurguladı.

Ülkemizde hiç kullanılmayan mesken sayaçlarına yönelik sayaç otomasyon uygulaması altyapı çalışmaları tamamlanarak ihalesi yapılmış ve yaklaşık 1.700 sayacı kapsayacak biçimde düşünülen bu projenin saha çalışmaları devam etmektedir” diye konuşan Büyükkeçeci, Bu sistemle haberleşme elektrik hatları üzerinden yapılacak olup uzaktan okuma, açma kesme işlemi de yapılabilecektir. Bu sistem başarılı olduğu takdirde 50.000 mesken abonesi ilk etapta bu sisteme alınacaktır ”dedi.

Elektrik Şirketinin yüzde 20'lik hissesinin satışı hakkında da bilgiler veren Şadi Büyükkeçeci, kamuda bulunan yüzde 20 hissesinin satışı için 30 Mart'a kadar ilgilenenlerin yazılı teklifleri alındıktan sonra açık arttırma ile satışını yapacaklarını vurguladı.

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinin 2011 yılında 428 milyon TL ciro yaptığını ve 36 milyon olan net karı'nı 55 milyona çıkardığını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelikleri de belirlendi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Özhaseki, Bekir Yıldız, Memduh Büyükkılıç, Sema Cıngıllıoğlu, Kerim Erengül , Atilla Özmen, İlker Sert getirildiler. Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Ahmet Acer, Halit Taşyapan,Cengiz Kılıç, Cem Bozali , Yasin Kalem getirildi.  Dilek ve temennilerin ardından Şirketin 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı sona erdi.



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret