Elit voleybol sezona hazır

Elit voleybol sezona hazır

Voleybol 2.Lig Erkekler 4.Grup’ta mücadele edecek olan Elit Voleybol, yeni sezon öncesi son hazırlık maçına çıktı. Temsilcimiz, sezonun ilk maçında Karapınar’ı konuk edecek. 

Yeni sezonda da Voleybol 2.Lig Erkekler kategorisinde mücadele edecek olan Elit Voleybol Spor Kulübü, sezon hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimiz, ilk haftada oynayacağı Karapınar Anadolu karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 

Sezon öncesi Elit Voleybol Spor, Gevher Nesibe Kapali Spor Salonu’nda Çorum Sungurlu Belediye Spor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmada, Antrenörü Metin Tutum, takımın son durumunu gördü. Temsilcimiz, sezonun ilşk hafta karşılaşmasında Karapınar Anadolu’yu konuk edecek. 

Hazırlık maçının ardından konuşan Kulüp Antrenörü Metin Tutum, “Kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla 2.Lig 4.Grup’ta mücadele edeceğiz. Çorum Sungurlu Belediye Spor ile eksiklerimizi görmek açısından güzel bir hazırlık maçı yaptık. Gelecek hafta Pazar günü Konya Karapınar And.Leoparlari Birlik Akd.Spor ile saat 14:00’da Atatürk Spor Salonu’nda ligin ilk maçında karşı karşıya geleceğiz. Voleybol severleri maçımızı izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’