ELİTAŞ:

ELİTAŞ:

?TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KÖKÜNÜ KURUTACAĞIZ? ...

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Pazar günü yapılacak referandum öncesi milletvekili İsmail Tamer ile birlikte Kazancılar ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Elitaş burada yaptığı açıklamada, ?Terör örgütünün inine girip tek bir terörist kalmayıncaya kadar bu ülke hükumetiyle, vatandaşıyla, güvenlik güçleriyle hep birlikte karalıyız. Onların kökünü kurutana kadar devam edeceğiz? dedi.

Pazar günü yapılacak referandum öncesi milletvekili İsmail Tamer ile birlikte Kazancılar ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Elitaş tarihi Kayseri Kalesi çevresindeki esnafı ziyaret etti, gazetecilere açıklama yaptı. Elitaş, ?O gün sayın Kılıçdaroğlu Yeşilköy Havaalanını kuşatma altına alan tankların üzerine çıkmış olsaydı ´kontrollü darbe´ deme lüzumunu hissetmemiş olacaktı. sayın Kılıçdaroğlu TBMM´de bulunsaydı meclisteki milletvekilleri ile bombanın altında cesaretle, kahramanca durmuş olsaydı ´kontrollü bir darbe´ deme imkanı bulmazdı. O gün Kayseri´de meydanlarda toplanan 7´den 77´ye toplanan 100 binlerce insanlar gibi nöbet tutsaydı ´kontrollü darbe´ demezdi. O gün darbeye göğüsünü siper edenler, darbecilere karşı mücadele edenler arasında bulunsaydı herhalde sayın Kılıçdaroğlu ´kontrollü darbe´ demezdi. Bir belediye başkanının evinde televizyondan olayı film seyreder gibi seyredip bu şekilde ´kontrollü darbe´ demek açıkçası 18 gün meydanlarda 81 vilayette milyonlarca nöbet tutan insanın yaptığı harekete karşı büyük bir talihsizlik, büyük bir haksızlıktır. 16 Nisan tarihinde sayın Kılıçdaroğlu´na bu millet gereken dersi, gereken cevabı sandıklarda verecektir diye ümit ediyorum. Bu süreçteki tepkiler inşallah aklını başına getirmiştir?

Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekillerinin artan ´evet´ oyları karşısında son günlerde büyük bir hezeyan içerisinde olduklarını aktaran Elitaş, ?Şu anda biz Kayseri Kazancılar Çarşısında geziyoruz. Vatandaşla yaptığımız ankette ´evet´ yönünde büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Nitekim sayın Kılıçdaroğlu´nun kendinden geçercesine milletin yaptığı harekete, eyleme karşı ortaya koyduğu bu tavır açıkçası hezeyan içerisinde olduğunun en önemli göstergesidir. Bu son 10 güne kadar sayın Kılıçdaroğlu ve diğer milletvekilleri sakin bir tavır değişik bir üslupla bu konuyu yürütüyorlardı. Ama anketler netleşmeye başladıkça Kılıçdaroğlu´nun da vücut kimyası bozulmaya başladı. Bir taraftan Konya milletvekili milleti ´evet´ çıktığı takdirde denize dökmekle tehdit ediyor, diğer taraftan eski genelbaşkan sayın Baykal ´hayır´ çıktığı takdirde ´Yunan´ı yenmiş gibi sevineceğiz´ diyor. ´Evet´ oylarının baskın bir şekilde yükselmesi onların vücut kimyalarını bozmuş bir şekilde böyle söylemlere itiyor? dedi.

Diyarbakır´da gerçekleştirilen terör saldırısına da değinen Elitaş, ?Dün Türk milletini üzen bir terör hadisesiyle karşı karşıya kaldık, orada hayatını kaybedenler Allah´tan rahmet diliyoruz. terör örgütüyle ilgili mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla devam ediyor. terör örgütünün inine girip tek bir terörist kalmayıncaya kadar bu ülke hükumetiyle, vatandaşıyla, güvenlik güçleriyle hep birlikte karalıyız. Onların kökünü kurutana kadar devam edeceğiz? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı