ELiTAŞ: EMiR VERENLE

ELiTAŞ: EMiR VERENLE

TAZiYEYE GiDEN AYNI

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, ilimizde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, İl Müftülüğü´nün Bayırbucak´a topladığı yardımların uğurlanması törenine katıldı. Burdaki konuşmasında, ?Bundan 1 hafta önce Ankara´da 35 canımıza kıyan teröristin ailesinin bile kabul etmediği cesedini alıp, o cesette bulunup, taziyeye giden milletvekillerini şiddetle kınıyorum. Kandil´deki emir veren ile millet tarafından seçildiğini iddia edip teröristin cenazesinde bulunup taziyede bulunanın arasında ne fark var? dedi.
Bakan Elitaş´ın Kayseri´ye gerçekleştirdiği ziyarette serbest bölgeden sonraki durağı, İl Müftülüğü´nün Bayırbucak´a göndereceği yardım tırı uğurlama törenine katıldı. Mustafa Elitaş´ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Müftüsü Şahin Güven, Protokol mensupları ve davetliler iştirak etti.
Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, her ilçeden 1 yardım tırı olarak başladıkları yardım kampanyasında Kayseri´nin plakası olan 38 tır yardım topladıklarını aktardı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Elitaş ise, Kayserilinin yardım severliğine dikkat çekerek, ?nerede yardıma ihtiyaç duyulsa kayserili oradadır. Parça parça yardım tırı gönderildi ancak 38 tır ilk defa aynı anda gönderiliyor. İl Müftümüze teşekkür ediyorum? diye konuştu.
AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki de, Hayır denildiği zaman Kayseri akla geliyor. Bununla her yerde övünüyoruz. İl müftümüzden Allah razı olsun? değerlendirmesinde bulundu?
Kayseri Valisi Orhan Düzgün ise, sosyal medyada gezen asılsız haber ve ihbarlara itimat etmeyin açıklamasında bulunarak, Kayseri´de patlama olacağına dair haberleri yalanladı.
Bakan Elitaş konuşmasına, Kayseri İl Müftülüğü´nün organize ettiği 38 tır yardım kampanyasında, emeği geçen herkese teşekkür ederek başladı. Elitaş daha sonra İstanbul İstiklal Caddesinde patlayan bomba hakkında açıklamada bulundu. Elitaş, şöyle konuştu; ?Terör örgütü bizi korkutmak, sindirmek, kabuğuna çekilmek için bu gayretleri gösteriyor. Eğer onların bu amaçlarına ulaşabilmesine korkarak, sinerek, sosyal medya dediğimiz maalesef 21. YY´ın en önemli haberleşme aracını terör örgütünün uzantısı haline getirip onların reklam aracı haline getirdiğimizde ekmekğine yağ sürüyoruz demektir. Bu asılsız haberleri, resmi yayın organlarından veya resmi ağızlardan duymadığımız haberleri kesinlikle inanmayın.?
Bakan Elitaş, dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda CHP´nin kendi fikirlerince yaptığı önerilere, sulandırmayın diyerek eleştirdi. Elitaş Ana Muhalefete şöyle seslendi; ?Bundan 1 hafta önce Ankara´da 35 canımıza kıyan, teröristin ailesinin dahi kabul etmediği, cesetini alıp, taziyesini kabul eden milletvekillerini şiddet ve nefretle kınıyorum. Kandildeki emri veren ile millet tarafından seçildiğini iddia edip teröristin cenazesinde, taziyesinde bulunanlar arasında ne fark var. Buradan Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanına diyorum ki; gelin AK Parti tarafından size sunulan teklif edilen, Anayasının 83´üçüncü maddesinin geçici bir madde ile bugüne kadar olan 507 fezleke ile alakalı dokunulmazlıkları kaldıralım, kim varsa o konuyla ilgili yargı önüne çıkma imkanını sağlamış olalım. Terörist ise bunun cezasını çeksin yargı önünde hesabını versin. Yoksa bunu cıvıtarak, farklı noktalara doğru götürerek, ?öyle olmaz, şu şekilde yapalım´ diye sulandırmanın bu memelekete faydası olmadığını ifade ediyorum. Türk Milletinin başı sağolsun.?
Konuşmaların ardından yapılan dua ile 38 tır Bayırbucak´a gitmek üzere yola çıktı.
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı