ELİTAŞ OPERASYONLARI DEĞERLENDİRDİ

ELİTAŞ OPERASYONLARI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş TBMM genel kurulunda önceki gün gerçekleştirilen operasyonları değerlendirdi. Elitaş; Yolsuzlukla mücadele eden bir iktidarın, bu süreç içerisinde kim yaparsa yapsın, ucu nereye giderse g

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda, 2014 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı üzerindeki görüşmelere devam ediliyor. Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Adalet ve Kalkınma Partisi Grubu adına konuştu. Elitaş, "Her kim ki yolsuzluk yapıyorsa, her kim ki bu ülkenin tüyü bitmedik yetiminin hakkını yiyorsa, her kim ki nüfuz kullanarak bilerek veya bilmeyerek kendi menfaatine bir şey temin ediyorsa, onun üzerine sonuna kadar gidilmesi gerektiğini ifade ediyorum." diye konuştu...

 

Yolsuzlukla mücadele eden bir iktidarın, bu süreç içerisinde kim yaparsa yapsın, ucu nereye giderse gitsin bu konuyu araştırmanın boynunun borcu ve vazifesi olduğunu vurgulayan  Elitaş`a, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, "Dürüst olsun efendim, doğru konuşsun. Hem polisleri görevden alıyorlar, hem savcıları görevden alıyorlar, bir de `Nereye ucu dokunursa…` diyor." diyerek tepki gösterdi.

"Seninle bir konuda tartışmaya girmiyorum, seni de ciddiye almıyorum, seni de muhatap almıyorum." diyen Elitaş`a Genç ise "Ben de seni muhatap almıyorum." dedi.

Elitaş, sözlerinin devamında "Az sonra senin servetinin ne olduğunu getiririm. Ömür boyunca memurluk yapmış bir adamın çocuğunun üzerine 10 tane gayrimenkul nereden gelir? Senin çocuğunun üzerinde 10 tane gayrimenkul. Senin çocuğun burada, Meclis`te memur olarak çalışıyor; 10 tane gayrimenkulü nereden bulmuş? Senin çocuğun bu Meclis`te memur olarak çalışıyor, en fazla maaşı 3 bin liradır; 10 tane gayrimenkulü nereden bulmuş, onun şeyini ver sen, dürüstlük timsali olarak ortaya çıkıyorsun!" şeklinde konuştu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı üzerinden bu senenin başında bir operasyon başlatıldığını hatırlatan Elitaş, çeşitli iddiaları okudu. Şu anda soruşturmaların devam ettiğini dile getiren Elitaş, "Bu soruşturmalar çerçevesinde savcıların yeri değiştirilmedi, savcılar da görevden alınmadı. 52 kişinin gözaltında bulunduğu durumda savcılara yardımcı olmak üzere... Ergenekon iddianamesinde de bu iş oldu, Balyoz iddianamesinde de bu iş oldu. Siyasette, bakın, iftiraları, soruşturmaları iftira kapsamında getirip gerçek gibi ifade etmek yarın bu Parlamentonun itibarına zede verir. Birileri rahatsız diye manşet atanlar başka şeyleri rahatsız diye ifade ederler." değerlendirmesinde bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı