ELİTAŞ´IN BAKANLIĞINI

ELİTAŞ´IN BAKANLIĞINI

İL BAŞKANI ÖZDEN ÖNCEDEN TAHMİN ETTİ?

   KAY- TV´nin ekran klasiği ?NEŞTER´ programının 13 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan bölümünde Ceyhun Üsten´in sorularını cevaplayan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Ak Parti Milletvekili Mustafa Elitaş için ?Maliye Bakanı olmasını bekliyorum´ ifadesini kullanarak Elitaş´ın Ekonomi Bakanı olabileceğini önceden tahmin etti? Bakanlık atamasının açıklanmasının ardından haber ekibimize atamayı değerlendiren Özden, ? Ticaret şehrinin ekonomi bakanı çıkarması kadar doğal bir şey yok?şeklinde konuştu?
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 13 Kasım Cuma akşamı yayınlanan KAY- TV´nin ekran klasiği ?NEŞTER´ programında ?Mümkün olsa da Maliye Bakanı Elitaş vekilim olsun isterim? sözleriyle, Mustafa Elitaş´ın bakanlığını gönlünden geçirmişti. Bu tahmin ve beklentinin dile gelişinin ardından önceki gün açıklanan 64. Hükümette görev alacak bakanların açıklanması ile Maliye Bakanlığı değilse de aynı kulvarda olan Ekonomi Bakanlığı nasip oldu Elitaş´a. Böylece İl Başkanı Özden´in beklenti dolu tahmini de gerçekleşmiş oldu?
Hüseyin Cahit Özden, haber ekibimize, 11 gün önceki yapmış olduğu tahmini ve Ak Parti Milletvekili Mustafa Elitaş´ın Ekonomi Bakanlı olmasını yorumladı. Özden, Ekonomi Bakanının Kayseri´den olması bu şehire çok şeyler katacağını müjdeleyerek şunları kaydetti; ?Taner Bey´in Enerji Bakanı olarak devam etmesini düşünenler çoğunluktaydı, İdris Güllüce´nin aday olmamasından sonra Haseki Başkan´ın Çevre ve Şehircilik Bakanı olacağını düşünenler vardı. Benim arzum Kayseri´de 3 bakanın çıkmasıydı. Ama Başbakanımız 1 Bakanı Kayseri´ye verdi. Bunun içinde kendilerine teşekkür ederiz. Bakanımızın arkasındayız Kayseri´ye hayırlar getireceğini düşünüyorum. Ekonomi Bakanlığı para ile ilgili bir bakanlık, Kayseri´ye mutlaka katkıları olacaktır. 3 tane organize sanayinin olması ve bu kadar ticaretle uğraşan bir şehrin bir ekonomi bakanı çıkarması kadar doğal bir şey yok bence. Ben Elitaş vekilimin bu görevi layıkıyla yapacağını, Kayseri´ye çok büyük katkıları olacağına inanıyorum.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı